2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید و اگه راهکاری دارید بگید😩

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 58 پست
من چندساله افسردگی دارم. اما دکترم اسنترا نداده بهم هیچوقت تعریف این قرص و خیلی شنیدم یعنی انقد خوبه

من پانیک داشتم استرس و اضطراب و. ترس از مردن

واقعا نجاتم داد. هفته اول مصرفش سخته ولی بدن عادت کنه اثرشو دیدم شکر. خدا سه ماهه خوب شدم و قطع کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم‌به زوایای خوب زندگیم فک کنم ولی این دوتا فکر کوفتی تو بهترین و عالی ترین حالات زندگیم ...

من هر وقت این فکرا بیاد تو سرم براشون ایه الکرسی میخونم و صلوات میفرستم و میسپرمشون بخدا که خودش محافطشون باشه اونوقت دیگه خیالم راحت میشه و دلم اروم میگیره

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
من پانیک داشتم استرس و اضطراب و. ترس از مردن واقعا نجاتم داد. هفته اول مصرفش سخته ولی بدن عادت کنه ...

عه دقیقا عین من. منم همینارو داشتمو دارم ولی این قرص و نخوردم. الانم ک باردارم بخاطر هورمونام افسردگیم تشدید شده حملات پانیکم دارم از بس استرس دارم 

من سه ساله بدنم جای سالم نداره از بس امپول زدم که باردار بشم.. الان خدا بهت نظر کرده پس فکر منفی نکن ...

ای جانم یه حالی شدم بخدا...انشاالله خدا بحق آبروی خانم فاطمه زهرا به زودی زود زود دامنتو با یه بچه سالم وصالح سبز کنه ..ازته دلم برات صلوات گفتم

همیشه در هرحال و درهرکجا میدانم خدایی هست  خداوندی که نزدیک ترازهرچیزی بمن است  خانواده .عشق ،آرامش،ودلخوشی هایم همه هدیه خداهستندبمن.  ...خداوندا خودت نگهدار دلخوشی هایم باش....  همیشه باخود زمزمه میکنم چنان نماندو چنین نیز نخواهد ماند،.....لبخندفراموش نشه...  
چه خوب امتحان میکنم

اره چه قدرتی بالاتر از خدآوند اینجوری خداخودش دل ادمو اروم میکنه الا بذکر الله تطمئن القلوب 😍😍 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
مرسی عزیزم از راهنماییت. کاش بشه این افکار بد بره 

ما یه گروه داریم که توش شکر می‌کنیم و شکرای هم رو هم میخونیم

شما میتونی برای شروع ی دفترچه ی خوشگل برا خودت انتخاب کنی توش شکرگزاریاتو بنویسی😊

ان شاء الله اوضاع بهتر میشه🌹🌹