2777
2789
عنوان

خانوما و دخترایی ک میرن اپیلاسون

2307 بازدید | 175 پست

سلام به همگی. 

من هفته ی دیگه میخوام برم اپیلاسیون دخترمم با خودم میبرم

خانومه ک اپیلاسیون میکنه گفت شکم و روی سینشو (دخترم)اپیلاسیون نکنه یه عالمه جوش میزنه که سه چار سال!!! میمونه جوشاش میگفت برا عروسامونم رو سینه و شکم نمیندازیم

بعدش یه جای دیگه رو میشناسم که بهش گفتم رو سینه و شکمو میندازین گفت آره میندازیم

برا عروسی لباسامون یکم از پشت بازه از جلوهم یذره بازه خاستم ببینم شماهایی که میرین اپیلاسیون شکم و روی سینه رو میندازین؟؟؟جوش نمیزنین؟؟؟ اگه میزنین چیکار میکنین خوب شه؟؟؟؟

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ژل  بعد اصلاح سینره

دیگه جوش نمیزنین اونو بزنین؟؟؟

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
من سینه وکمرو نمیندازم.. 

پس موهاشو چیکار میکنی؟شیو؟؟؟

من ۵ ساله میرم البته تا یلل بارداریم .۵ سال قبل .کل بدن بار اول رفتم .کمر و بازوم جوش زد و جاش تا الان نرفته همون یکی دوبارم فقط انداختم .سینه نه مشکل ندارم اما سینه ک مو ندداره 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍

نه عزیزم مخصوصا سینه رو نزن

بازو هم اگه حساسه نزن

من کمر و سینه و بازو نمیندازم جوشای ریز و چرکی میزنه وحشتناک میشه

ب ریسکش نمی ارزه 

من برا عروسیم ارایشگره گفت دکلره بزن ولی چون موهای خودم کم بود و بور هیچکاری نکردم اصلا هم دیده نشد