2777
2789
عنوان

خانوما و دخترایی ک میرن اپیلاسون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 175 پست
والا ازمن که نه کسی هم ندیدم اینجور باشه...ولی اگه پوستتون حساسه و دخترت اولین بارشه بنظرم پودر بهتر ...

دخترم تاحالا رو سینه رو ننداخته 

دلمم نمیخواد با ژیلت بزنه 

دخترم بخاطر بیماری هورمونیش یکم پرمو شده دلم میخواد این ماه برا عروسی ببرمش اپیلاسیون

(در ضمن دخترم بزرگه ها)

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نداره عزیزم

وای خوش به حالت

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
زیر بغل بهتره اپیلاسیون نشه

زیر بغل رو چطوری موزدایی کنیم که کاملا تمیز شه؟

مخصوصا برای عروسی و مهمونی اینا

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇
من بعد اپیلاسیو دستام پر ازجوش میشه.چاره کار رو میدونید به منم یاد بدید لطفا

منم دخترم پارسال رفت دستاشو فقط انداخت جوش زد 

ولی قبلن ک میرفت نمیزد 

حس کردم اپیلاسون کاره حرفه ای نبود چون قبلنا نمیزد

من برای عروسی و عقدم روی سینه رو انداختم و خیلی جوش زد. از پودر موبر استفاده کنی برای روی سینه بهتر ...

سینه مگه مو داره؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
دخترم تاحالا رو سینه رو ننداخته  دلمم نمیخواد با ژیلت بزنه  دخترم بخاطر بیماری هورمونیش ...

من خودمم مشکل هورمونی دارم مثل خرپشم دارم بار اول قطعا جوش میزنه ژیلت بدترشون میکنه ولی پودر حساسیتش کمتره یا بترسونش پشماش بریزن😄

آن دلبر شیرین که سپردی به منش👶میسپارم به ننش 😒بابت اخلاق عنش💩
سینه مگه مو داره؟

نه خود سینه وسطش یکم داره

زیر بغل رو چطوری موزدایی کنیم که کاملا تمیز شه؟ مخصوصا برای عروسی و مهمونی اینا

بهترین راه لیزر هست عزیزم.

اگر نمیتونی با ژیلت...

اگر اپیلاسیون کنی احتمال ابتلا به سرطان سینه رو افزایش میده چون پوست نازک هست و تارها کلفت و غدد لنفاوی رو تحریک میکنه اپیلاسیون.

بستگی ب پوستش داره من جوش نمیزنم برا عروسیم کل بدنمو اپیلاسیون کردم اولین بارمم بود

با پشتکار حتما میتونم به هدفم برسم  قد۱۷۲     وزن اولیه۷۳😣وزن فعلی ۷۱.۵۰۰🙄وزن هدف ۶۳💙