2777
2789
عنوان

خانوما و دخترایی ک میرن اپیلاسون

| مشاهده متن کامل بحث + 2307 بازدید | 175 پست

وای من با کرم موبر بدنمو زد شد خدای جووووش

رفتم دکتر گفت باتیغ بزن منم لاتیغ میزنم

آقارستم شدم🤣

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا‌؟ مشکلی پیش میاد‌؟

زیر بغل محل تجمع لنفه وقتی موهاش اینطوری از ریشه کنده میشه تحریک میشه و لنف توی بدن پخش میشه

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
وای من با کرم موبر بدنمو زد شد خدای جووووش رفتم دکتر گفت باتیغ بزن منم لاتیغ میزنم آقارستم شدم🤣

سلام رستم😂🙋

آن دلبر شیرین که سپردی به منش👶میسپارم به ننش 😒بابت اخلاق عنش💩

منکه هربار بازو‌ و شکم و سینه انداختم شدم پر از جوش ینی مو داشتم بهتر بود

بنظرم دکلره کنه بهتره

“دلم گرفته برایت” زبانِ ساده ی عشق است ... سلیس و ساده بگویم : دلم گرفته برایت...
دوستان اپیلاسیون خیلی درد داره نه؟ دست ها و پاها و زیر بغل

آستانه تحمل درد ت چجوریه؟ ! اگه خیلی لوسی آره درد داره...من 10 ساله مومک میندازم. ..برای من درد نداره...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
چرا لیزر نمیرین عزیزم؟ بهترین و راحت ترین روش هست خلاص میشید بخدا

امکانشو ندارم

هم از نظر مالی هم از نظر شرایط دخترم درس میخونه وقت نداره بعدشم گذاشتم بیماریش بهبود پیدا کنه بعدا 

اگه میتونید و وقتشو دارین برام صلوات بفرستین خدا ان شاالله در خیرو به روتون باز کنه.توی ختم ها هم دعوتم کنید بتونم شرکت میکنم؛ممنون
سلام رستم😂🙋

سلام ترشیده خانم👨😉

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.