2777
2789
عنوان

خانوما و دخترایی ک میرن اپیلاسون

| مشاهده متن کامل بحث + 2308 بازدید | 175 پست
فوم اصلاح و افتر شیو  فوم اصلاح یا خمیر اصلاح جفتش خوبه ولی خمیرو باید اب بزنی و... من حوصلشو ...

ازکجا تهیه کنیم.  بهد بگیم. فوم اصلاح.  ..وافتر شیو   میخواهیم.   ببخشید خیلی سوال کردم

چیکار میکنی موهاتو منم خیلی پرموهستم مخصوصاً صورتم

هیچی😂😂همینجوری میزارم رشد کنن😂البته میخام برم لیزر فک کنم چارش فقط لیزره

آن دلبر شیرین که سپردی به منش👶میسپارم به ننش 😒بابت اخلاق عنش💩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازکجا تهیه کنیم.  بهد بگیم. فوم اصلاح.  ..وافتر شیو   میخواهیم.   ببخشید خیلی سو ...

خواهش میکنم

سوپر مارکتا و داروخونه ها و لوازم بهداشتیا دارن 

اره بگو فُوم اصلاح میخوام, من خودم مارک ژیلت میگیرم , نیوا هم خوبه بیشتر جاها هم دارن فقط گرونتره 

اَفتِر شِیو هم اگه از نظر مالی براتون مهم نیست بگیرید وگرنه خیلی نیاز نیست, مگه واسه صورت 

هیچی😂😂همینجوری میزارم رشد کنن😂البته میخام برم لیزر فک کنم چارش فقط لیزره

واقعاً منم اینجوری بودم ولی رفتم طب سنتی دارو داده یه هفتس استفاده میکنم رشدشون کم شده گفته بیست روز که شد دوباره برم ببینه دارو ها جواب داده یا نه منکه یه روز درمیون اصلاح میکردم الان یه هفتس پاکم موهست ولی کم است 😁درحد قبل نیست 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
زیر بغل بهتره اپیلاسیون نشه

میشه علت این حرف تونو بدونم

سومین کاربریمه😖دوس دارم زندگی روووو💃اینجاسابقه ی عضویت ,نشون دهنده ی شعورِ آدماس؟؟یا باهاش گیرین کارت میدن؟! آآیا میدانستید آنشرلی هیچوقت به پمپ بنزین نرفت؟! بی باکی از صفاتِ بارز آنشرلی بود!  
واقعاً منم اینجوری بودم ولی رفتم طب سنتی دارو داده یه هفتس استفاده میکنم رشدشون کم شده گفته بیست روز ...

واقعا؟من رفتم دکتر زنان..البته من پریودمم مشکل داره گف پرموبودنت بخاطر هدموناته فعلن دارو داده ببینم ج میده یانه

واقعا؟من رفتم دکتر زنان..البته من پریودمم مشکل داره گف پرموبودنت بخاطر هدموناته فعلن دارو داده ببینم ...

آره عزیزم پریود رو هم منظم میکنه بیشتر از اعصابه ها دقت کن هرماه شادی و عصبی نشدی پریودت منظم میشه 

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
آره عزیزم پریود رو هم منظم میکنه بیشتر از اعصابه ها دقت کن هرماه شادی و عصبی نشدی پریودت منظم میشه&n ...

چیه اسم دارو میگی؟ازعطاری میشه خرید؟