2777
2789
عنوان

میگه پنج تومن میشه 😔😔😔😔😔

584 بازدید | 56 پست

کف حموم رطوبت میده  طبقه پایینم آب رفته، یه بناه بنگاه معرفی کرد. اومد دید رفت زنگ زده میگه من بر اورد کروم هزینه ی درست کردن کف حمومتون چهار و ششصد تا چهار و هشتصد میشه😔😔😔 یعنی چی😔 من کلی ازخ ودم وو علاقه هامو خواسته هام زدم یه ذره پول جمع کردم. که انقد راحت خرج بشه😔😔😔😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه سراميك شكستن و سراميك كردن و تعويض لوله چيكار داره مگه!

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

از قیمتا نگو که سر به فلک میزنه 

ما سقف فقط سقف و درای خونرو رنگ زدیم چهار میلیون شد 

تازه سرمون منتم گذاشت 

الان خرج نکنی بعدن باید بیشتر بدی چاره ای نیست  

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

چه خبره، خیلی گرون داره میگیره،،، باید کف حموم رو بکنن و ایزوگام بشه و ،،، ، اینقدر هزینه اش نمیشه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

اگه هر سال یا هر ۶ ماه با سیمان سفید لعاب بدین کف حموم و دستشویی، دیگه به این روز نمیفته 

خرجش زیاد نمیشه

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃