2777
2789

یه بار داشتیم با ماشین میرفتیم..تو کوچمون همسایه رو دیدم که دوست شوهرم گفتم عه دوستت میخاست سلام بده بهت..

برگشت منو اونقدر تو ماشین زد که تو چرا نگاه کردی به دوستم...

کلا ناخنم شکست دستم کبود شد..از شدت گریه استفراغ کردم...سرم درد میکرد از بس به سرم زده بود..

و یه دعوای بدی هم دیروز شد اونم سر مادرش..

من با مادرش چون اونقدر اذیتم کرده قط رابطم..

بچمو برده بود..بچم بهش گفته بود برام سیب زمینی سرخ کن..اونم گفته بود اون دختره سگ پیر مگه برات غذا نمیده..

اینو بچم بهم گفت..

منم گفتم چرا مادرت اینجوری گفته هی گفتم گفتم پاشد منو زد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مادرش بگه اهمیت نده

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب مادرش بگه اهمیت نده

دقیقا مگه مهمه چرا خودتون یجوری رفتار می کنید اتو دست اون دیونه میدید

چقدر آدم ها بد شدن بدونه اجازه می ان تو زندگی تو وبدونه اجازه هم تو رو درگیر خودشون می کنن و میرن . خیلی ...

عزیزم اشتباه خیلی هارو نکن سریعا برو پزشک قانونی مدرک داشته باشی و اینکه همسرت رو گوشمالی بدی لطفا ...

پزشک قانونی شاهد میخاد برا شکایت اینا.

شاهد از کجا بیارم