2777
2789
عنوان

دخترعموم😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 37 پست
ببین مثلا چندتا دختر فامیل که خیلییی خوشگل و به قولی باکلاس ترن پیدا کرده با اونا رفیق شدهبقیه محل ن ...

بنده ی خدا جو گیر شده شما هم مثل خودش رفتار کنید محل ندید اینجور آدما آبنده در موردشان باید قضاوت کرد دنیا بالا پایین زیاد داره

منم دارم روانشناسی میخونم خدا بخواد برای ارشد میخونمتصمیم دارم خودمو رشد بدم اونقدری که دیگه حرفا و ...

بابا چرا اینقدر برات مهمه؟؟؟؟؟از کی تا حالا لیسانس لول نداره؟؟؟؟؟؟بعدم اونکه خودش رفته تازه لیسانس بگیره اونم پیام نور.یه زمانی میام نور قبول شدن سخت بود مثلا دهه هفتاد الان ک دیگه هیچی.دندون تهران ک قبول نشده ک تو احساس حقارت کنی ای باباااااا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میخونه حالا؟؟

کامپیوتر 

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍

بابا چرا اینقدر برات مهمه؟؟؟؟؟از کی تا حالا لیسانس لول نداره؟؟؟؟؟؟بعدم اونکه خودش رفته تازه لیسانس ب ...

آخه من یکم شخصیت زودرنج و حساسی دارم همه میدونن

بیشتر اینکه منطقی برخورد کنم احساسی ام 

ولی خداروشکر همین ضربه ها باعث میشه قوی تر بشم مسلط تر بشم

شاید همین رفتارش بهم یاد بده روی هیچ ادمی حساب نکنم و خودم منبع ارامش درونی خودم باشم 

حقیقتش اینکه دو رو هست هروقت نیازم داره میاد سمتم یا تو صورتم باهام خوبه ولی وقتی پای منافع خودش هست عقب گرد میکنه قلبم به درد میاد 

این ادم من حذف کردم از زندگیم زخم های که به روانم زد اما موند 

میخوام یکم درد و دل کنم بعدم حذفش کنم از ذهنم فکر کنم نبوده از اول

بسم الله الرحمن الرحیم(به نام خداوند بخشنده و مهربان) خدایا کمکم کن بخشنده باشم همچون تو، و مهربان باشم همچون تو، و صبر داشته باشم تا بر رنج خود پیروز شوم💎🤍