2777
2789
عنوان

میگه پنج تومن میشه 😔😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 56 پست
اگر فکر میکنی قیمت پایینتری خواهد گف لطف کن بده ممنون میشم

مطمينم کمتر از ۵ تومن قیمت میده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راس میگی باید چند نفر دیگه پیدا کنیم ، غیر دیوار و بنگاه میکن های نامرد از کجا میتونیم گیر بیاریم؟؟؟

مادر شوهر من دو هفته ي پيش كف حمام و دستشويي رو كند لوله هارو عوض كردن براش ايزوگام كردن سنگ توالت و سراميك جديد زدن شد ١٦٠٠اندازه كف حمام و دستشويي هم دو متر و بيست سانت بود خيلي هم تميز و شيك شده تازه ١٠٠از اين ١٦٠٠پول كارگر بود كه مصالح رو برد بيرون خونه ي مادرشوهرم هم كرج هست

مادر شوهر من دو هفته ي پيش كف حمام و دستشويي رو كند لوله هارو عوض كردن براش ايزوگام كردن سنگ توالت و ...

واقعا خوب بوده . منم خودمم هر جقد تخمین میرنم بالای دو تومن نمیشهاصلا😭😭😭 بناهتون تهران نمیاد 😐😐😐😐😐

فكر نكنم بياد ميخواي شمارش رو بدم

مرسی عزیزم چند تا بناه شماره اشونو گیر اوردیم با اونا هم صحبت کمیم ببینیم قضیه چیه چی شده😐😐😐 اگر اازم شد دست به دامن بناه شما هم باید بشیم. من نمیدونم لوله متری چند حساب میکنن یا چی 😭😭😭😭

مرسی عزیزم چند تا بناه شماره اشونو گیر اوردیم با اونا هم صحبت کمیم ببینیم قضیه چیه چی شده😐😐😐 اگر ...

ببين چند متر كف داري خودت حساب كن هزينه كندن يك روز كارگر ميشه١٠٠-١٥٠هزار تومن سراميك از متري ١٨هست به بالا ايزوگام هم كه متري ١٥با چسباندن لوله هم متري نهايت٣٠با نصب

ببين چند متر كف داري خودت حساب كن هزينه كندن يك روز كارگر ميشه١٠٠-١٥٠هزار تومن سراميك از متري ١٨هست ...

مرسی از اطاعات خوبت عزیزم. تقریبا دو یا دو نیم متره کف حموم یکمی از از دیوار خونه ارو در گیر کرده باید کنده بشه گچ هاش و دوباره ترمیم بسه همه ی اینارو هم در نظر داشته باشبم با قیمات های نسبتا بالا برای کاشی و لوله و ایزوگام و حقوق بناه  فوق اش بشه دو تومن ایشالله. من به دو تومن راضی ام والا  

ببين چند متر كف داري خودت حساب كن هزينه كندن يك روز كارگر ميشه١٠٠-١٥٠هزار تومن سراميك از متري ١٨هست ...

امرکز یه بناه اوردیم خیلی واردتر بود اصلا یه بررسی دیگه کرد. قیمت داد گفت یک روزه براتون انجام میدم دو تومن تموم گیشه براتون، بعدش ما گفتیم اینجوری یه نفر اومده میگه پتج تومن گفت اون اصلا کار بلد نبوده، من کار ی‌ک تومنی عم دارم ولی تصمین نمیکنم. دو تومنم که میگم واقعا گرون میگم بهتون ولی کار خوب و تضمینی تحویل میدم. قراره پتج شنبه بیاد. بچه ها خیلی خوشحال شدم خداردشکر. مرسی از راهنماییهاتون

امرکز یه بناه اوردیم خیلی واردتر بود اصلا یه بررسی دیگه کرد. قیمت داد گفت یک روزه براتون انجام میدم ...

پس خداروشكر فقط روزي كه اومد كار رو شروع كنه حتما به كارت نظارت كن كه واقعا لوله رو عوض ميكنه و ايزوگام همراه با قير گوني هم انجام بده راستي بهش بگو سراميك رو ادرس بده خودت بري مغازه انتخاب كني بعضي بِنَاها سليقشون خدايي بده

پس خداروشكر فقط روزي كه اومد كار رو شروع كنه حتما به كارت نظارت كن كه واقعا لوله رو عوض ميكنه و ايزو ...

😍😍😍😍😍  مچکرم عزیزم بابت راهنمایی هات .... خاایا شکرت