2777
2789
عنوان

تولد توی کلاس مدرسه

251 بازدید | 17 پست

بنظرتون میتونه هیجان انگیز باشه مثلا کیک بزرگ بگیرم برای همه بچه هام تخم مرغ شانسی بگیرم به تعداد بچه هام بادکنک بگیرم بدم دستشون با کادو و اینا برف شادی البته بگم مدرسه خاصیه و همه مامانا حساس یکم دودلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تو تولد معمولا شیرینی یا شکلات پخش کردن کافیه اینجوری دانش آموزای دیگه از پدر مادر توقع دارند که تولدشون رو تو مدرسه بگیرند وشاید یه سری سخت باشه براشون کاردرستی نیست.چون بچه ها مدام خودشونو با هم کلاسی مقایسه می‌کنند الان تو بعضی مدارس اصلأ اجازه نمی‌دند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

لطفا توی مدرسه نگیرین چون بچهای دیگه هم دلشون میخاد شاید یکی نتونه اینکارو کنه یا اصن معلم که نمیتونه هر بار واسه تولد یه بچه کلاس رو تعطیل کنه پس کی درس بده!

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
اگه مادر یکی از بچه هایی لطفا از این کارا نکن برای بچت درست تیست

من یادمه سال‌های قبل یه مادری واسه بچه اش تو کلاس تولد گرفت بعد بماند که حالا بعضی بچه های دیگه رو هوایی کرده بود اونام می‌گفتند تولدمونو تو کلاس بگیریم یه سری وسایل هم واسه بچه اش خریده بود باعث شد بچه های دیگه حسرت بخورند. بعد معلم میخواد درسشو بده همونطوری جشن واینا هست تو طول سال.حالا فکر کن چند نفرهم تولد هم بگیرند 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏