2777
2789

قالیشویی ساوین بهترینه. 

من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن کارشون خیلی تمیییزه همه جای تهران شعبه داره به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون  ۶۶۵۲۶۸۶۱  ۸۸۶۵۱۹۸۶

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌

من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد و گفت کارخونش مستقله و عضو معتبر و قدیمی اتحادیست فرشای ماشینی و دستبافت گرون قیمتی رو برای شستشو و ترمیم ریشه دادم به قالیشویی ونک دیروز برام اوردن خیلی عاااالی شده فرشام دلم نیومد معرفیشون نکنم چند تا از شماره هاشو میذارم.

۸۸۶۴۲۲۱۲

۴۴۲۱۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالیشویی ساوین ما هرسال فرشامون میدیم اونجاخیلیییی راضی بودیم ازش هرکی از دوستام معرفی کردم اونا هم راضی بودن شمارش تو سایتش هست همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم 

قالیشویی دریا محششره من فرشامو روشن خریده بودم بعدازتولد دخترم فرشام خیلی کثیف شده بود به سفارش یکی از اقوام فرشامو دادم قالیشویی دریا امروز تحویل دادن خیلی راضییی بودم بنظرم اینجا بدید کارشون خوبه همه جای تهران سرویس دارن به همه اینجارو پیشنهاد میکنم اینم شمارشون ۷۷۱۹۱۷۲۴

ممنون که قالیشویی اندرزگوو را معرفی کردید منم فرشهای دستی وماشینی رابهشون دادم امروز برام اوردن ازشستشوی تمیز وتحویل به موقه واقعا راضیم وازهمه مهمتر بسیار منصف کاملامعقول وبدون هرگونه هزینه تراشی غیر واقعی که اکثر ارایه دهندگان انجام میدن من که دیکه مشتریشون شدم به همه هم پیشنهاد میکنم یک بار هم که شده امتحان کنن کارشون خیلی عاااااای اینم تلفونش   77091702                                                                                                                                              22291775

سلام.

من قالیشویی زعفرانیه رو معرفی میکنم.

هفته پیش قالیهای دستبافت و ماشینی دادم زعفرانیه برای شستشو و لکه برداری هم قیمتاشون هم کارشون عالی بود

همه جای تهران سرویس داره .تلفنشو میذارم.۲۲۰۵۶۳۳۷

۸۸۳۷۰۸۶۳

۷۷۹۰۱۷۸۶

قالیشویی ساوین بهترینه.  من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن ...

ممنون مرسی عزیزم عالی بود پیشنهادت منم ازشون سرویس گرفتم خیلی راضی بودم ازتمیزی فرشام

قالیشویی ونک خیلی عاااالیه👌👌 من چند روز پیش به توصیه یه فرش فروش که قالیشویی ونک رو بهم معرفی کرد ...

منم فرشامو دادم راضیم.مخصوصا دستبافتو عالی میشورن.

خدمات این قالیشویی نسبت به دیگر قالیشویی ها بهتره.

۸۸۶۴۲۲۱۲           ۷۷۹۰۵۸۶۳

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه.

من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون راضی هستیم هر کدوم از دوستام و فامیلامو معرفی کردم اونا هم راضی بودند چند تا از شماره هاشو میذارم.همه جای تهران شعبه داره.۸۸۸۶۶۱۴۹

۴۴۸۴۷۵۱۱    

۲۲۴۰۴۵۹۶

۷۷۵۴۶۷۴۷

من قالیشویی ابرنگ رو پیشنهاد میکنم.

چند وقت پیش دوستم معریفیشون کرد منم فرشهای دستبافت و ماشینیمو برای شستشو و خدمات ترمیم شیرازه و ریشه دادم بهشون .خیلی راضیم از کارشون .به نظر من آبرنگ یکی از بهترینهاست .شمارش تو سایتش هست بازم شمارشو میذارم.۲۲۴۰۴۵۹۶       

۴۴۶۲۰۱۵۶

من قالیشویی ابرنگ رو پیشنهاد میکنم. چند وقت پیش دوستم معریفیشون کرد منم فرشهای دستبافت و ماشینیمو ب ...

ممنون بابت معرفی قالیشویی ابرنگ .

منم فرشامو دادم بعد از ۳روز خیلی تمیز با بسته بندی شیک تحویلم دادن.واقعا کیفیت کارشون عالیه.دفه قبل دادم یه قالیشویی اسمشو فراموش کردم ولی فرشامو خوب نشسته بود و چروک کرده بود ولی این دفه که دادم ابرنگ خیلی راضیم .فرشامو خیلی تمیز و اتو کشیده تحویلم دادن.

تلفنش.۴۴۸۴۷۵۱۱      ۸۸۸۶۶۱۴۹

۷۷۷۰۳۴۱۵