2777
2789
عنوان

من چطوری ازدواج کنم

431 بازدید | 40 پست

بچه ها من پدر و مادرم از هم جدا شدن سالهاست

هر کدوم واسه خودشون زندگی میکنن و ما بچه هاشون اصلا جاشون رو نمی دونیم

الان من سالهاست جدا زندگی میکنم خونه ام مال پدرمه

واقعا من همین که خودم رو سالم نگه داشتم خیلی حرفه یه دختر این همه سال تنها

بخوام ازدواج کنم مادرم که اصلا نمیاد نیاد هم بهتره چون ما میشناسیمش بیاد علم شنگه به پا میکنه عروسیم رو خراب میکنه پدرم هم جهیزیه به من نمیده منم با پول کار خودم نمی تونم جهیزیه بگیرم پولم به هزینه های خودم هم به سختی میرسه

کیس هایی که برای ازدواجم پیدا میشن رو اصلا دوست ندارم

حس مردونگی ندارن

مثلا چشمشون به خونه ای که توش هستم دارن که مثلا بابام خونه رو بفروشه اون پسر هم یه چیزی بذاره روش بریم جای دیگه

بدم میاد مرد چشمش به پول من باشه

من دلم یه شوهر درست درمون می خواد از این زندگی مزخرف از هم پاشیده خارج بشم برم خانواده خودم رو تشکیل بدم

تا حالا کسی شبیه من رو دیدید؟

من واقعا هیچ کس رو ندارم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود

یک بچه یتیم بود اومد یکی به فرزندی بگیردتش شد زنش😐😐😐

طرف میلیاردر بود🤧🤧🤧🤧🤧

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی بود که پدر مادرش فوت شده بودن خودش و برادرش تنها زندگی میکردن آره ازدواج عالی کرد 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

قرار نیس ازدواج کنی. منم شرایط تو رو دارم و بیخیال ازدواج شدم امثال مارو آدم درست حسابی نمیگیره

عزیزم اینهمه ناامید نباش، انشالا ک خدای شماهم بزرگه و بهترینا سر راهت قرار میگیره

قرار نیس ازدواج کنی. منم شرایط تو رو دارم و بیخیال ازدواج شدم امثال مارو آدم درست حسابی نمیگیره

اتفاقا قرار هست

من دختر دیدم تو پانسیون بود بابا مامانش به خاطر قاچاق مواد زندان بودن بهترین کیس گرفتش

اینا رو خودم دیدم ولی گاهی کم میارم رو این حساب تاپیک زدم

عزیزم اینهمه ناامید نباش، انشالا ک خدای شماهم بزرگه و بهترینا سر راهت قرار میگیره

اتفاقا من خودم کیس بدتر از خودم دیدم بهترین گرفتتش

اونقد امیدوار بودم و نتیجه ای ندیدم.  فهمیدم الکی دل خوش نکنم. ادمی که خانواده و پول نداره هیچکی سمتش نمیاد. واقعیته

بعد از عقد با وام ازدواج میتونی جهیزیه ایرانی خوب ولی مختصر و مفید بخری نگران نباش یعنی چیزای ضروری و لازم 

برای کیس ازدواج هم برو مسجد و جاهای مذهبی / یا بین همکاران و ... بسپر بگو میخوای زادواج کنی معرف یا واسطه بشن شما رو معرفی کنن

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

ینی کلا با کسی آشنا نشدی؟چون الان اکثرا اول دخترو پسر آشنا میشن و اون علاقه بوجود میاد بعد رسمی میکن ...

شدم بابا زیاد

مردونه نیستن پسرا

اون حالت مردونگی رو ندارن

خیلی هام بودن می خواستن منو من خوشم نیومد

دلم یه مرد محکم می خواد نه این جوجه های لرزون