2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم

این تاپیک که کلا تبلیغات هست و توسط خود قالیشویی ها داره نوشته میشه

هر کسی داره خودش رو تبلیغ می کنه.

منم نظرم رو میگم

قالیشویی بنفشه و قالیشویی خاتون دو تا از بهترین ها هستند به نظرم. میتونم در لیست بهترین ها بین 1 تا 5 بزارم. تجربه خوبی بود و مشتری دائمی اونها هستم. 5 سالی میشه.

قالی شویی پایدارفرشام ماشینی ابریشمیه دوساله هست خریدمشون برام مهم بود که کجابدم برام بشورن هم تمیز باشه و هم خراب نکنن یکی از دوستانم قالیشویی پایدار رو معرفی‌کرد و گفت چندساله باهمین قالیشویی کارمیکنه منم وقتی دادم بهشون وبرام اوردن فوقلعاده تمیز و بدون مشکل بود خیلی راضیم ازکارشون سرموقعم بهم تحویل دادن شمارشو من الان فاکتورش ندارم ولی تو سایتش هست

قالیشویی ساوین بهترینه واقعا کارشون عالی خیلی خوب پرسنل باادب وبه موقه اومدن بردن وبه موقه اوردن البته من ریشه بافی فرش دستبافت هم ابریشم داشتم وهم شستشو میتونم عکساشم بزارم منزلم خانی آبادنو بود ((عکس تعویض ریشه فرشم هستش اینم شمارش. 

۷۷۳۶۳۷۶۲

۲۲۴۶۲۴۰۰

ما کل فامیل میدیم قالیشویی پایدار خوبه 

من هم فرش دستباف هم ماشینی دارم قبلا مشتری گل ابریشم بودم با اینکه بهترین شستشو رو انجام دادن ولی هر موقع آوردن بعد ی هفته تموم چرک فرش بالا میومد تا اینکه به توصيه یکی از دوستام با قالیشویی پایدار آشنا شدم وهر موقع آوردن برام تمیز براق مثل روز اول ک خریدم فرشارو بس ک تمیز میشورن

هم کارشون عالیه هم معتبر و عضو اتحادیه هستن 

فرشام هم خیلی تمیز شده و نه رنگاش قاطی شد درضمن همجای تهران سرویس دارن. امیدوارم تجربه برای دیگران مفیدباشه

شمارشون رو از ۱۱۸ میتونین بگیرین بازم میزارم اگه کسی لازم داشت  ۲۲۸۸۴۱۲۱       ۷۷۰۷۵۷۷۹    ۸۸۱۷۰۳۸۳