بچه ها من می خوام به بچه بیارم ولی شوهرم مخالفه میگه وقتی می تونی باردار بشی و بارداری و ذوق شو تجربه کنیم چرا بریم بچه مردم بیاریم تو جوانی نگه داریم ولی من دوست دارم منم بهش گفتم یا بچه از پرورشگاه یا کلا بی بچه
به من میگه اگر الان من یه بچه داشتم و می اومدم خواستگاریت باهام ازدواج می کردی بچه خودت نبود الآنم ه ...
حرفش منطقیه
حق طبیعیشه
شرایط تو خاصه ، ای کاش توی خاستگاری مطرح میکردی...
مثل لین میمونه که شوهرت الان لج کنه بگه سرکار نمیرم و بهت پول نمیدم
میتونی تحمل کنی؟
وقتی یکی ازدواج میکنه باید یه سری مسئولیت ها رو قبول کنه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
♱㊗️🔱-حَـسـبـےلله- بالهای کسی را شکستی که تمام راه را برای یک لحظه دیدنت پرپر میزد🕊️ [ 𝐊𝐮𝐫𝐝 ] جوری رفتار میکنی باهام انگار من ننتو کردم.ツ امًا اگر در نبودت اگر مرا دار زدند ، بر چوبه ی دار منتظرت میمانم. 𝗡𝗼𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁 𝗮𝗻𝘆𝗺𝗼𝗿𝗲.! ★ فعلا میسازم! چه میشه کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی بیرون آورد؟ همین است که هست... ꔫ 「 گفت چقدر دوسش داشتی؟! گفتم آنقدر که او هر شب بی رحمانه پروانه ها را در قلبم به قتل میرساند و باز من احمق هر دفعه که میدیدمش لبخند میزدم و میگفتم:'کجا بودی؟ پروانه ها دلتنگت بودند!'」
خودخواه جانشاید بخاطر اینکه اندامت بهم نریزه دلت نمیخوادبچه داربشیتو اول خودت بچه دارشودرکنارش سرپرس ...
خانم اندام چیه من اصلا نمی خواستم تا ده سال دیگه بچه بیارم همیشه به شوهرم گفتم من بچه نمیارم حتی تو ازدواج مون هم گفتم که شاید نخوام هیچ وقت بیارم اونم گفت برای مهم خودتی نه کسی که بین مون باشه ولی از وقتی برای معاینه بچه ها میرم اونجا بهشون دل بستم آخه بهم میگن خوش به حال نی نی که داری که مامانش تویی بعد فکر می کنن من اومدم ببرمشون