2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبه گفته جنوب تهران،،،بعد همه اندرزگو  زعفرانیه میگن

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد،  دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند.  الان که 23 بهمن آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه. 

قالی شویی اندرزگو.22291775

سلام‌من‌ومادرم‌چندین‌‌ساله‌مشتری‌قالیشویی‌اقدسیه‌هستیم

کارشون‌خیلی‌تمیزوعالیه‌‌فرش‌دستباف‌مادرم‌که‌ریشه‌خراب‌

شده‌بود‌ریشه‌بافتن‌واسش‌خیلی‌قشنگ‌شد‌ه‌‌

قالیشویی اقدسیه‌چون‌کارخونه‌مال‌خودشونه‌هم‌قیمتا‌مناسبه

وهمه‌جاتهران‌سرویس‌دارند‌شمارشون‌میزارم‌💯

۸۸۵۲۱۵۱۶

۷۷۱۳۹۱۸۰

۲۲۴۵۶۵۶۵

قالیشویی دریان  رابه همه پیشنهاد میکنم چون استرس فرشام داشتم که ازسرای ایرانی خریده بودم توتولدم دخترم خیلی کثیف شده بود لک چای قهوه کیک  به سفارش دختر عمه ام که فرشاشو داده به قالیشویی  واز کارشون راضی بود منم فرشامو دادم برام شستن ولکه گیری کردن همراه باکاور بسته بندی عالی منظم باز کردم دیدم فرشام ماه شده بود راضییم ازش خدا بهشون سلامتی بده  کارخانه نزدیک به منطقه نابود وقیمت مناسبت 

اینم شمارشان

۲۲۵۶۴۳۲۸

۳۶۱۶۳۷۵۷

۳۶۱۶۳۷۶۷

قالیشویی زعفرانیه عاااااالیه 😍😍👌👌هفته پیش دستبافت دادم  بعد ماشینی هامو دادم امروز آوردن بی اغراق بگم خیلی خیلی کارشون تمیز و بی نقصه قیمتاشونم خوبه شمارشو میذارم.

۲۲۱۷۴۸۸۲

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرف ...

سلام دوست عزیز منم فرشهای ماشینی و دستبافت دادم قالیشویی ونک کیفیت کار بسیار عالی زمان تحویل بسیار عالی قیمت عالی همه چیز در حد انتظار 😍😍❤❤❤💙💙💙💙💙🙏🙏🙏

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙

فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه  شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم.  ۲۶۱۰۰۸۸۶

https://darabad.com/

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

از قالیشویی دارآباد فوق‌العاده راضیم🥰🥰🥰👍👍👍💙💙فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به ...

قالیشویی دارآباد عاااالیه.

فرشهای خونه مادرم دستبافت بود دادیم شستن و ریشه هاشو ترمیم کردن خیلی خیییییییلی خوب شدن.

قیمتاشونم نسبت به دیگر قالیشویی ها منصفانه تر بود.

شمارشو میذارم. 

۰۲۱۲۲۹۸۹۶۵۳

۰۲۱۲۶۱۰۰۸۸۶