2777
2789
عنوان

بچه آوردن از پرورشگاه

632 بازدید | 64 پست

بچه ها من می خوام به بچه بیارم ولی شوهرم مخالفه میگه وقتی می تونی باردار بشی و بارداری و ذوق شو تجربه کنیم چرا بریم بچه مردم بیاریم تو جوانی نگه داریم ولی من دوست دارم منم بهش گفتم یا بچه از پرورشگاه یا کلا بی بچه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

خب اون هم باید موافق باشه دیگه. حقشه دلش بچهٔ خودش رو بخواد

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

منم دلم یه داداش میخواد مامانم میگه به اونایی که بچه دارن پرورشگاه بچه نمیده... راسته یا نه؟

نه عزیزم 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

منم دلم یه داداش میخواد مامانم میگه به اونایی که بچه دارن پرورشگاه بچه نمیده... راسته یا نه؟

چند سالته اگه امادگیش داری بگم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

به کسی که دختر داره پسر نمیدن

دختر میدن

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

میدن اگر شرایطش داشته باشن

ربطی نداره 

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

شوهرت درست میگه. بهتر نیست این امتیاز رو بذاری برای کسایی که واقعا بچه دار نمیشن؟؟ اونا پس چیکار کنن؟؟

به جلشمیتونی حمایت مالی چندتا بچه ی بی سرپرست یا بدسرپرست رو قبول کنی و ماهانه براشون پول بفرستی

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)