2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره

منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم همان طورکه تعریف کرده بودیدواقعاکیفیت کارشون خیلی عالیه فرشام برق میزنه منم راضیم وازهمه مهمتربسیارمنصف وخوش برخورد هستنددلم نیومدمعرفیشون نکنم اینم شمارشون22977030

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

سلام من فرشهای دستبافت تبریز و کاشان و دو تخته فرش ماشینی روشن داشتم که ده سال بود استفاده میکردم و ترس از اینکه بدم به قالیشویی داشتم تا هفته پیش دیدم توی این سایت از  قالیشویی آبرنگ تعریف شده منم با استرس زیاد زنگ زدم به قالیشویی آبرنگ اومدن بردن بعد از ۳روز خیلی خیلی تمیز و براق شده بود بدون هیچ آسیب دیدگی .منم بابت رضایتی که دارم گفتم به همه معرفیشون میکنم.همه جای تهران شعبه و سرویس داره.تلفش.

۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵

قالیشویی اندرزگوواقعامحشره منم به سفارش شماکاربران نی نی سایت فرشهای خودموومادرموبه اندرزگو دادم هم ...

مرسی عزیزم پیشنهات عاااالی وبه موقه بود منم راضیم تمام لکهای فرشام پاک شده برق میزنه فرشام شمارش تو118ثبته اگه لازم داشتید

قالیشویی آبرنگ خیلی خوبه. من چند ساله فرشای خونه خودمو و مادرمو میدیم اینجا خیلی از تمیزی کارشون را ...

فرشهای ماشینی ترک .و دستباف دادم خیییلی عااالیه کارشون.خیلی راضیم از خدمات قالیشویی آبرنگ.

تلفنش .۸۸۸۶۶۱۴۹       ۴۴۸۴۷۵۱۱

۷۷۷۰۳۴۱۵  به نظر من قالیشویی آبرنگ یک برند بی نظیره👌

قالیشویی ونک خیلی کارش تمیزه

ممنونم از دوستانی که با به اشتراک گذاشتن نظراتشون قالیشویی ونک رو معرفی و پیشنهاد کردند.

منم با توجه به نظراته خوبی که از قالیشویی ونک دیدم فرشهای خونه خودمو که ابریشمی بودند و فرشهای خونه مادرم و که دستبافت کاشان و تبریز بود و احتیاج به ریشه بافی و لکه بری بود دادم قالیشویی ونک امروز برام اوردن خیلی خیلی تمیز شده خدمات ریشه بافی و لکه بریشونم خیلی عالیه من و مادرم که خیلی راضی هستیم .

در ضمن همه جای تهران شعبه داره.

منم به دیگر دوستان اینجا رو توصیه میکنم شماره تماس کارت اشتراکمو میذارم براتون.۸۸۶۴۲۲۱۲       ۴۴۲۲۵۷۴۹

۷۷۹۰۵۸۶۳

من خیلی تحقیق کردم که کدوم قالیشویی تو کار شستشوی فرش دستباف و ابریشم تخصص کامل رو داره و در آخر با قالیشویی زعفرانیه تماس گرفتم و فرشام که تبریز اعلا بود رو دادم واسه شستشو و تعویض ریشه و خلاصه دیشب آوردنشون.  از نظر کیفیت حرف نداره 👍 علی الخصوص ریشه های فرش دستباف مو خیلی قشنگ در آوردن .

ازین موضوع خیلی خوشحالم و خواستم به دوستان معرفی کنم 

شماره هاشون  88370863 و ۷۷۹۰۱۷۸۶ و ۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی ساوین بهترینه.  من فرشای مامانم داده بودم به ساوین خودشون میان میبرن سرموقع هم میارن ...

منم باهات موافقم منم  فرشای خودم وهم مادرم ۲روزپیش دادیم قالی شویی ساوین امروزتحویل دادن خیلی تمیز عالی بود وهم تحویل به موقع مرسی عزیزم ازپیشنهادت

قالیشویی دریا بسیار فوق‌العاده است👌👌👌

من 2روز پیش با توجه به پیشنهاد دوستان توی همین سایت فرشامو دادم به قالیشویی دریا امروز آوردن خیلی تمیز عالی وخشک کاور شده تحویل دادن همه مناطق تهران هم سرویس دارن منکه راضی بودم ازش. به شما دوستان هم این قالیشویی رو پیشنهاد میدم اینم شماره ای که من باهاش تماس گرفتم 

88367093

44353188