2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
متاسفم من نمیتونم طبق یه کامنت که ازقضا یه زن داره از همجنسش دفاع میکنه به قضیه نگاه کنم،من سعی میکن ...

راستی اگه از کارشون کم کنن و به زندگیشون رسیدگی کنن یکی یکی موعد چک و قسطای همسرش میرسه و باید بعدش تو زندان ملاقاتش کنه فکر کنم، کمی عقب تر برید و دنیارو تماشا کنید، همه چی به حرف آسونه

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
راستی اگه از کارشون کم کنن و به زندگیشون رسیدگی کنن یکی یکی موعد چک و قسطای همسرش میرسه و باید بعدش ...

زنی که خودش رو زیر پای همسرش فرش میکنه،باید جور قسطای عقب افتاده رو بکشه.هرچی عقب تر میرم تا دنیارو نگاه کنم یشتر از رفتارهای زشت زنانه ی خودمون متنفرمیشم.پس ترجیح میدم تو دنیای محدود خودم بمونم و فرزندانم رو مثل خودم باربیارم تا دنیای جدیدی بسازیم.موفق باشی...

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنی که خودش رو زیر پای همسرش فرش میکنه،باید جور قسطای عقب افتاده رو بکشه.هرچی عقب تر میرم تا دنیارو ...

منم عرضم همین بود،گفتم شما زندگی همه رو با خودت مقایسه نکن،شما یه زن قوی هستی که یه مرد خوب قسمتت شده خداروشکر، ولی این دلیل نمیشه چیزایی که بقیه میگن وجود نداشته باشه،اونم تزش اینه که عاشق همسرشه و باید پا به پا واسه زندگی تلاش کنه ولی متاسفانه آدم بی جنبه حداقل دوروبر ما زیاده،چه زن چه مرد که متاسفانه ما بیشتر مردا رو داریم اطرافمون، شمام موفق باشی دوستم

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...