2777
2789
عنوان

نظرم راجع به آوردن بچه به دنیا

764 بازدید | 98 پست

من آنتی ناتالیست قبول دارم میگه وجود نداشتن بهتر از وجود داشتن هست چون عدم وجود باعث در امان بودن انسان از تمام مشکلاته فقر بیماری جنگ ظلم یعنی میگه انسان با به وجود آوردن یه موجود زنده ی دیگه از جنس خودش اونو از عدم که خالی از تمام سختی ها هست وارد مشکلات میکنه

نظر شما چیه؟ الان نگید به تو چه که کسی بچه میاره یا نه منم گفتم نظر منه اصلا بنده عددی نیستم که بخام واسه کسی تعیین کنم چیزی رو فقط نظرمو گفتم همین

خیلی خوشم اومد ولی شاید واقعیت این نباشه!

معلوم نیست هیچی واقعا شاید قبل اینکه انسان بدنیا بیاد مثلا مثلا تویه دنیای دیگه باشه بعد از اونجا مرگش فرا برسه و نوزاد بشه بیاد این دنیا...

به هر حال ما در برابر خدا هم عددی نیستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این منطق پشتشه حرفی هم توش نیس 

ولی دوحالت داره یا همه افراد قبول میکنن عمل میکنن و نسل ادما از بین بره ک این یه اتحاد رویایی و نشندنی هس

یا یه عده اگاه و عاقل عمل میکنن ک جامعه پر میشه از ادمای احمق و زاده هاشون اون غریضه ادمی برا فرزند اوری هم جلو عمل کردن ب این توسط ادمای اگاه میگیره

ما میایم توی این دنیا تا ابدِ اون دنیامون رو بسازیم. و وقتی میریم اون دنیا سجده شکر بجا میاریم که خدا مارو انسان آفرید و روی زمین قرارمون داد تا رشد کنیم و در دنیای آخرت تا ابد به درجاتمون اضافه بشه و بالا بریم 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

چ‌خفن تاحالا همچین نظریه ای ب ذهنم نرسیده بود

البته نظریه نیست یه مثال که همینطوری به ذهنم رسید گفتم😄

اینا واقعا قابل اثبات نیستن هیچی معلوم نیست تو این دنیا چون در اون حد ما قدرتمند نیستیم که بفهمیم

منم موافقم / البته در جایی که آدم تضمین کافی برای خوشبختی هست ایرادی ندارد مثلا جامعه ای که ۹۸درصد ش ...

آخه شما هر چه قدر هم تامین باشید و شاد و خوشحال از همه لحاظ ولی بیماری برای همه هست حتی پادشاها

آخه شما هر چه قدر هم تامین باشید و شاد و خوشحال از همه لحاظ ولی بیماری برای همه هست حتی پادشاها

نه خوب اون جوامع این مسایل رو هم مدنظر قرار می نی که مردمش میگن ما ۹۸درصد راضی هستیم حتی تو بیماری هم اذیت نمیشن چون با تکنولوژی راحت زندگی میکنند الان رو میگم قدیم که هیچی 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘