2777
2789
فعلا که هیچی نداریم و اینو میدونین یا نه باید بگم شما نژاد پرستین !فعلا که فقط اسم متمدن روی ما هست ...

نژاد پرست یه چیزه که البته منفی هم هست. وطن پرست یه چیز دیگه که مثیت هم هست😅اگر وطن پرست باشی میمانی و دم از سازندگی میزنی همه بگیم من خوبم ایران و ایرانی بده بعدهم بذاریم بریم که نمیشه . من میگم ما خوبیم خوب تر هم باید بشیم . کشور خوب کم نیست عزیزم ولی هر کشوری اول از همه برای ملت خودش خوبه و بس نه برای بیگانه . حالا بازم ممکنه نطرات شما متفاوت باشه

نژاد پرست یه چیزه که البته منفی هم هست. وطن پرست یه چیز دیگه که مثیت هم هست😅اگر وطن پرست باشی میمان ...

مریم میرزاخانی ایران میموند استاد دانشگاهم نمیتونست بشه🫠

اتفاقا من وطن پرستای واقعی رو اونور دیدم اینجا که چیزیش به ما نمیرسه از ایران فقط به ما تورم و تحریم و... رسید خوباش رفت واسه از ما بهترون

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره برای بعضی هم خوبه که برن ولی چند تا نکته هست یک اینکه وابسته به خانواده نباشی به هیچ وجه .دوم ای ...

نه والا، ژن برترین اگه وجود داشته باشه ژن ایرانی نیست:/الان مثلا بلاد کفر کم دانشمند داره

الان بهترین کشور برا مهاجرت کاناداست هر کی اختلاس میکنه میره اونجا هر کی ت ج ا و ز میکنه بعدش میره اونجا... نرفتم ولی فکر کنم جای خوبیه😂

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻