2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
مردی که بخواد بخاطر شاغل بودنت بگیرتت همون بهتر که یه عمر مجرد باشی. خاک بر سر مردای فرصت طلب

متاسفانه تو قشر تحصیل کرده و متوسط رو به بالا هم این قضیه شایع تره

ولی خب برخی هم نظرشون اینه که زنی که شاغله اجتماعی تره و خلق بهتری داره البته از پولش هم بدشون نمیاد

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا بخاطر کاره هرکی میاد یا ملاکش پوله یا کار

چقدر مردا تنبل شدن مگه وظیفه ی ماست که خرج بدیم 

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
به نظر من شاغل بودن زن اصلا خوب نیست . مرد خونه یجورایی تنبل میشه

من عزیزم شاغلم و همسرم شغلش طوری نیست که بتونه تنبلی کنه

با حقوقی که معمولا خانوما دارند نمیشه دلخوش بود و تنبلی کرد

مگه اینکه سطح درامد خانوم بالاتر از مرد باشه که خب نشون میده از اول تناسب نداشتن

من سر کار نرم افسردگی و رخوت میاد سراغم 

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸

اگه مرد بودم حتما می خواستم همسرم شاغل باشه. با توجه به روحیات خودم و انتظارایی که از یه همسر و شریک زندگی دارم. ملاکم فقط پول و حقوقش نیست، هر چند اینم یه بخششه و معتقدم بار زندگی نباید فقط رو دوش مرد باشه. 

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
از بس گرونیه میخوان کمک باشن برا همسر.خیلیا اگر شاغل تو اداره و شرکت نخان میخان ک لااقل ارایشکر یا ...

حرص اونجا داره ک با پول زن بیچاره برا مامانشون کادو تولد و روز مادر آنچنانی بگیرن! از این خرجاشون نمیتونن بزنن

اگه مرد بودم حتما می خواستم همسرم شاغل باشه. با توجه به روحیات خودم و انتظارایی که از یه همسر و شریک ...

اگه همین مرد پا به پای زن کار خونه هم بکنه این حرف شما درسته که به خاطر سنگین بودن مشاغل اقایون وقت اینکارو ندارن پس خانوم بدبخت که از سرکار میاد تازه باید بشور. بپز و بچه داری کنه

حرص اونجا داره ک با پول زن بیچاره برا مامانشون کادو تولد و روز مادر آنچنانی بگیرن! از این خرجاشون نم ...

ن اینجور نمیکنن 

مطمینا میخوان با کمک هم خونه و وسیلله هاشونو بخرن و زندگی بهتر داشته باشه

شاید هم حرف شما هم صحیحه 

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
اگه همین مرد پا به پای زن کار خونه هم بکنه این حرف شما درسته که به خاطر سنگین بودن مشاغل اقایون وقت ...

خانوم و آقا ساعت کاریشون که فرقی با هم نداره. هر دو هم می تونن هم خارج از خونه کار کنن و هم داخل خونه. درآمدشونم خرج زندگی مشترک بشه. تو همچین طرز فکری حقوق انسانیشون رو هم عادلانه تقسیم می کنن. 

ولی این جا معمولا خانوما کار می کنن و می گن هیچی خرج خونه نمی کنیم. در آمدمون مال خودمونه. در این صورت به نظر من کار خونه هم به عهده ی خانومه. چون به هر حال نمی شه آدم  بالغ و سالم، بشینه تو خونه و هیچ کاری نکنه و بگه خرج منو بدین. منصفانه نیست. 

خانوم و آقا ساعت کاریشون که فرقی با هم نداره. هر دو هم می تونن هم خارج از خونه کار کنن و هم داخل خون ...

تو تهران من دیدم اقایون تا شب کار میکنن و خیلی کم پیش میاد پا به پای زن تو خونه کار کنن زن ها هم اکثرا پول و خرج خونه و زندگی میکنن 

تو تهران من دیدم اقایون تا شب کار میکنن و خیلی کم پیش میاد پا به پای زن تو خونه کار کنن زن ها هم اکث ...

نه دیگه اگه کسی تا شب کار کنه،واقعا نمی شه ازش انتظار کمک و کار خونه داشت. نابود می شه.  

متاسفم من نمیتونم طبق یه کامنت که ازقضا یه زن داره از همجنسش دفاع میکنه به قضیه نگاه کنم،من سعی میکن ...

دوست عزیزم اینکه شما فکر میکنی من دارم دروغ میگم فقط محض توجیه کردن شما واسه من کافیه که دیگه جوابتونو ندم ولی میگم که در جریان مسائل دیگه ای غیر از دنیای محدود خودتون باشید، اینو مطمئن باشید من قطعا اگه بخوام یه طرفه دفاع کنم اون شخص خواهرشوهرم نمیتونه باشه،اما فقط چندتا مورد میگم که درک کنید، مادرشوهر بنده تو خونه این دخترش نمیره تا جایی که امکان داره از اینکه بقیه فامیلم برن مهمونی خونشون جلوگیری میکنه البته حقم داره چون بااون حجم کار... فقط بنده خدا هرچندوقت یه بار میره خونه دخترشو تمیز میکنه چون اون وقت نداره،این از خونواده زن که هر شب پلاسن اونجا😐شوهرخواهرشوهرمم حتی اگه دعوتشم کنن خونه مادرزنش از 0ندبار فقط یکیشو میاد به بهونه های مختلف همه رو میپیچونه،ولی خدای من شاهده اگه بازم فکر نکنید دروغ میگم خواهرشوهرم از لباس خودش زد و پول جراحی مادرشوهرشو داد آخرم انگ زدن بهش که مدارک بابامونو دزدیده اموالشو به نام خودش کنه، ببین بخوام بگم یه طوووووماره اما من نه غیر عاقلانه و نه متعصبانه گفتم،شما درک نمیکنی چون ندیدی به همین سادگی

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست...