انگار فقط ملاک شاغل بودن مهمه،یا میان خونه بعد با تعجب میپرسن شاغل نیستی به ما گفتن شاغلی،خب من چکار کنم که تو شهرستانیم و برای رشته من کار نیست کارهای دیگه غیرمرتبط هم بابام اجازه نمیده،پس ما باید چکار کنیم نه کار داریم نه ازدواجمون جور میشه، خسته شدم دیگه بخدا از خانوادم خجالت میکشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
اگه مرد بودم حتما می خواستم همسرم شاغل باشه. با توجه به روحیات خودم و انتظارایی که از یه همسر و شریک زندگی دارم. ملاکم فقط پول و حقوقش نیست، هر چند اینم یه بخششه و معتقدم بار زندگی نباید فقط رو دوش مرد باشه.
اگه مرد بودم حتما می خواستم همسرم شاغل باشه. با توجه به روحیات خودم و انتظارایی که از یه همسر و شریک ...
اگه همین مرد پا به پای زن کار خونه هم بکنه این حرف شما درسته که به خاطر سنگین بودن مشاغل اقایون وقت اینکارو ندارن پس خانوم بدبخت که از سرکار میاد تازه باید بشور. بپز و بچه داری کنه
اگه همین مرد پا به پای زن کار خونه هم بکنه این حرف شما درسته که به خاطر سنگین بودن مشاغل اقایون وقت ...
خانوم و آقا ساعت کاریشون که فرقی با هم نداره. هر دو هم می تونن هم خارج از خونه کار کنن و هم داخل خونه. درآمدشونم خرج زندگی مشترک بشه. تو همچین طرز فکری حقوق انسانیشون رو هم عادلانه تقسیم می کنن.
ولی این جا معمولا خانوما کار می کنن و می گن هیچی خرج خونه نمی کنیم. در آمدمون مال خودمونه. در این صورت به نظر من کار خونه هم به عهده ی خانومه. چون به هر حال نمی شه آدم بالغ و سالم، بشینه تو خونه و هیچ کاری نکنه و بگه خرج منو بدین. منصفانه نیست.
متاسفم من نمیتونم طبق یه کامنت که ازقضا یه زن داره از همجنسش دفاع میکنه به قضیه نگاه کنم،من سعی میکن ...
دوست عزیزم اینکه شما فکر میکنی من دارم دروغ میگم فقط محض توجیه کردن شما واسه من کافیه که دیگه جوابتونو ندم ولی میگم که در جریان مسائل دیگه ای غیر از دنیای محدود خودتون باشید، اینو مطمئن باشید من قطعا اگه بخوام یه طرفه دفاع کنم اون شخص خواهرشوهرم نمیتونه باشه،اما فقط چندتا مورد میگم که درک کنید، مادرشوهر بنده تو خونه این دخترش نمیره تا جایی که امکان داره از اینکه بقیه فامیلم برن مهمونی خونشون جلوگیری میکنه البته حقم داره چون بااون حجم کار... فقط بنده خدا هرچندوقت یه بار میره خونه دخترشو تمیز میکنه چون اون وقت نداره،این از خونواده زن که هر شب پلاسن اونجا😐شوهرخواهرشوهرمم حتی اگه دعوتشم کنن خونه مادرزنش از 0ندبار فقط یکیشو میاد به بهونه های مختلف همه رو میپیچونه،ولی خدای من شاهده اگه بازم فکر نکنید دروغ میگم خواهرشوهرم از لباس خودش زد و پول جراحی مادرشوهرشو داد آخرم انگ زدن بهش که مدارک بابامونو دزدیده اموالشو به نام خودش کنه، ببین بخوام بگم یه طوووووماره اما من نه غیر عاقلانه و نه متعصبانه گفتم،شما درک نمیکنی چون ندیدی به همین سادگی