2777
2789
عنوان

خسته شدم از اینکه هر کی زنگ میزنه فقط ملاکش اینکه که زن شاغل میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2612 بازدید | 212 پست
من با شما موافقم خودم شاغلم خیلی از همسرم و زندگیم راضی ام با اینکه خیلی متوسط هستیم... اما خب ملاک ...

دیگه خیلی داره اغراق میشه.تنها ملاک!!!!هم شما و هم استارتر موفق باشید

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

اشتباهه زن اصلا ابدا نباید حقوقشو خرج خونه شوهر کنه چون همین شوهر مطمن باش روزی ک دعول بشن یا دور از ...

منم همينو گفتم 

نميگم همه ولي اكثر مردا فرهنگ و جنبه اش رو ندارن

من جوابشونم نميدادم اينقد فحاشي كردن كه الان اومدم سايت ديدم يك كاربر ديگه اومده بهشون گفته چرا مثل حيات وحش برخورد ميكنين😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این درصورتی خوبه ک مرد زندگی نامرد نباشه ک تو شرایط سخت بگه تو چکار کردی برا این زندگی واگه خرج کردی ...

من به شخصه همچین مردی ندیدم،درصورتی این اتفاق میفته که مشکلی پیش بیاد از طرف خانوم.من خودم یه زنم.به نظر زن ستیز میام اما همیشه دنبال حق هستم به کسی باج نمیدم از کسی هم الکی دفاع نمیکنم.حتی اگر جون و زندگی همجنسم درخطر باشه،حاضرنیستم حق یه مرد رو پایمال کنم.وقتی من تو هردعوا بگم از صب تاشب جون میکنم واسه این زندگی،زنای مردم تو خونه خانومی میکنن شوهراشون مثل سگ میدوعن واسه خوشبختی زنشون،توچی؟چیکارکردی برام؟

اینجاست که آقا هم مقابله به مثل میکنه و خودش رو تخلیه میکنه.یعنی آسمون به زمین بیاد و زمین به آسمون بره من یکی قبول نمیکنم یه مرد الکی الکی بیاد تو خونه و بازنش دعوا کنه.

من به شخصه همچین مردی ندیدم،درصورتی این اتفاق میفته که مشکلی پیش بیاد از طرف خانوم.من خودم یه زنم.به ...

این نشون میده خداروشکر با مرد جنس خراب و زبون نفهم درنیفتادید

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
من به شخصه همچین مردی ندیدم،درصورتی این اتفاق میفته که مشکلی پیش بیاد از طرف خانوم.من خودم یه زنم.به ...

خواهرشوهرم یه کارگاه خیاطی داره، من با چشام میبینم که چقدرررر تحت فشاره، کمر و پا و گردنم براش نمونده،حداقل تا 8شبم سرکاره،بعد شوهرش انتظار داره هرهفته خونوادش شام دعوت شن خونش،وقتی خواهرشوهرم نمیتونه و دعوت نمیکنه یه دعوای حسابی دارن و آخرشم شوهرش میگه سرکار نرو ولی اونوقت کسی نیست قسط و چکای میلیونی پاس کنه، آخرش همون کار و دردسر واسه خواهرشوهرمم میمونه با این منت که من که میگم کار نکن خودت دوست داری 

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 
حرفت رو قبول دارم که باید هنری بدونی برا خودت تا تو جامعه گلیمت رو از آب بکشی.ولی شک نکن یه کشور تو ...

حقوق برابرو میتونیم تلاش کنیم وبدست بیاریم

مرد هم باید تو کار خونه شریک باشه

دیگه خیلی داره اغراق میشه.تنها ملاک!!!!هم شما و هم استارتر موفق باشید

نه عزیزم اغراق نیست حتما شما خواستگار این مدلی نداشتی؛طرف تا گفتم شاغل نیستم قطع کرد،این نشون میده ملاکشون شاغل بودنه پس اغراق نیست

باید میریدی دهنشون ....الان ازدواج کردی؟

اره عزیزم 

این اتفاق افتاد البته نه به اون غلظت

ولی رفته بودیم یه هتل موقع خداحافظی یه خانومی منو از مامان پسره خواستگاری کرد. فکر کرده بود مامانمه

لذت بخش ترین خواستگاری  بود که ازم شد البته قبل از همسر گرامی

💙گروه آبی💙وزن فعلی ۵۴😐وزن هدف۴۸
خواهرشوهرم یه کارگاه خیاطی داره، من با چشام میبینم که چقدرررر تحت فشاره، کمر و پا و گردنم براش نموند ...

متاسفم من نمیتونم طبق یه کامنت که ازقضا یه زن داره از همجنسش دفاع میکنه به قضیه نگاه کنم،من سعی میکنم عاقلانه نگاش کنم.شاید اگر یک هفته بتونم باهاشون زندگی کنم بتونم تشخیص بدم کی مقصر بوده.همونقدر که شما دلت میخواد پدرو مادرت مهمونت بشن،آقا هم دلش میخواد.خانوم میتونن از کارشون کم کنن و به زندگیشون هم رسیدگی کنن

چون حرفت حق نیست  تنبلی رو باید کنار گذاشت دختر خوب.تا چند سال آینده مطمئن باش ایران هم مثل ار ...

عزیزم خرفای شما درسته این دوره زمونه هردو باید کار کنن ولی این برا مردای ایرانی نیست چون تو کار خونه خیلی کمک نمیکنن چرا زن با وجود جثه صعیف تر و روحیه لطیف تر بایذ پا به پای مرد بیرون خونه کار کنه بعدش بیاد تو خونخ کار کنه بعدش بچه داری کنه تازه آقا زبونش هم درازه که بهم نمبرسی و اون زن کم کم تبدیل میشه به یه مرد خسته که هیچی از زنانگیش نمونده خیلی ایت موارد رو دیدم میگم(البته درصد کمی هم تو خونه کمک زن و بچه میکنن اون بحثش جداست) و چیز دبگه اینکه اکتر خانوم ها راصی میشن به حقوق خیلی کم و ساعت کاری زیاد و این بازار کارو خراب کرده چرا یکی باید از 7 صبح تا 2 بعد از ظهر وقت بزاره و ففط 500 تومن حقوق بگیره؟ اگه این زن ها نباشن یه مرد میره سرکار با حقوق بیشتر و میتونه خرح زن و بچشو بده 

عزیزم هرکسی با توجه به شرایط خودش حرف میزنه حتما پدر دیکتاتور نداشتی که حال منو بفهمی که بهت بگه برو ...

حالا من بعد 10 سال زندگی این مشکلو پیدا کردم شوهرم به من میگه برو کار کن درحالی که عقد بودیم نمیزاشت کار کنم یا میگفت حتما شغل دولتی استخدامی اما الان حاضره من برم با 500 تومن پول صبح تا غروب کار کنم ادعاشم اینه من پول تورو نمبخوام فقط دوس دارم قوی باشی بری سرکار برا خودت خرج کنی من نمیتونم تو این اوصاع خیلی برات بزارم شرمندخ نشم منم گفتم از جیب من برا من مایه نزار این جمله هام خیلی ببخشید برا خر کردن زن هاست