2777
2789
عنوان

پسرم همه رو میزنه😭😭خیلی نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 62 پست
ببین خیلی مودبانه دخالت کن بگو لطفا نخندین دباره تکرار میکنه من خودم هر کی اینکارو کنه فوری میگم لطف ...

والا میگم ولی خانواده ها اهمیت نمیدن انقدم همه دوسش دارن ک من هر چی سخت میگیرم اونا برعکس ب دلش کار میکنن بخدا روانی شدم

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس پسر بزرگه من یاد کوچیکه داده خودشو بزنه منم الان یه هفتس در گیرم پسر منم یه سالو ودو هفتشه مدا ...

ببخشید ها ولی خنده ام گرفت 😂😂😂😂😂😂😂

چه بچه ها شیطون وجیگره کاراشون

خدایا شکرت برا نعمت بزرگی که دادی...حتی فکرشم نمیکردم

بیش فعالی بعد از چهار سالگی شناسایی میشه خواهش میکنم دارو رو نده به بچت..درضمن دست پسرت رو بگیر تو چشماش نگاه کن و بهش اخم کن ...به دیگران هم بگو نخندن

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!
برعکس پسر بزرگه من یاد کوچیکه داده خودشو بزنه منم الان یه هفتس در گیرم پسر منم یه سالو ودو هفتشه مدا ...

اه چقد بد 

من یه پسر 5 6 ساله دیدم یک سر میزد تو گوش خودش تا رفیقاش بخندن 

صلا حالم خیلی خراب شد

نکنه خشونت زیاد میبینه بنظرم دکتر ببرین

بهتر است روی پای خودت بمیری تا روی زانو‌هایت زندگی کنی 

چند روز نبریش پیش اونا که تشویق میکنن یادش میره . بعد سعی کن خیلی نازش کنی و بوسش کنی . بچه ی من یاد گرفته بود سینمو گاز میگرفت بعد شیر خوردن بهش یاد دادم بوس کنه  الان بوس میکنه  بعد شیر 😂😂 

نباید بهش بگی نزن چون بچه فعل منفی رو متوجه نمیشه باید ناز ش کنی تا عادت کنه یا با هم بوس بازی و بقل بازی کنین . 

😁😁😁بیاین اینجا

الهی عزیزززم پسر خاله ی منم همینجوریه فسقلی 

مثلا از یه چیزی ناراحت میشه ب جای اینکه جیغ وداد کنه میزنه تو گوش خودش وگریه میکنه🤦‍♀️😂😂😂😂انقده بامزه

ولی اون مامانجونم ک فوت شد فک کنم مامانش خودشو زده یه کاری کرده رو بچه تاثیر گذاشته  بچه عصبی شده

دخترمم توبچگی تا3سالگیش هرمهمونی روکه میومدبیخودیه سیلی توگوششوم میخابوند😅اینقدرشرمنده میشدم کلی غذ ...

وای شما رفتارتون چطور بود من گاهی از کوره درمیرم و داد میزنم سرش بعدش انقد از خودم ناراحت میشم 

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

خواهر زادم که دو ماه دیگه دوساله میشه

اونقدر  خودشو‌ میزنه

بخصوص با مشت از سرش

کل روز حتی یک دقیقه هم جایی نمینشینه

همش سر پاست

وسایلارو پرت میکنه و میشکنن

فقط موقع شیر خوردن ساکن هستش

چند روز نبریش پیش اونا که تشویق میکنن یادش میره . بعد سعی کن خیلی نازش کنی و بوسش کنی . بچه ی من یاد ...

مرسی از توصیه هاتون

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

تو رو خدا حرف هر دکتری رو گوش نکنید دوست من پسرش خیلی شبطون بود دکتر گفت بیش فعاله ودارو بهش داد 4سال دارو خورد بعد فهمیدن بیش فعال نیست وتشخیص دکتر اشتباه بوده ولی دیگه خیلی دیر شده بود وپسرش کاملا بیمار شده بود بخاطر داروهای اشتباه

من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!