پسرم یک سال و یک ماهشه از هفت -هشت ماهگی خود بخود یاد گرفت سیلی بزنه یا چنگ بندازه و چنگول بگیره من همش سعی میکردم بهش ناز کردن یاد بدم ولی اون برعکسه البته اطرافیان ب این کارش ذوق میکنن و گویا فقط من ناراحتم حالا بدتر شده خیلی آرومه و بازی میکنه با وسایلش و تمرکز رو تصاویر داره و ب حرفام دقت میکنه ولی دکتر بردم شربت آتن تالین ک مال بچه های بیش فعاله تجویز کرد من ندادم چون میترسم بنظر شما پسرم بیش فعاله ولی اصلا علائم بیش فعالی نداره فقط خوشش میاد بقیه رو بزنه
کاملا باهاتون موافقم منم بچه هام شیطونن میدونم پیش یه سری از دکترا ببرم سریع دارو میدن ...
یه پیشنهاد ..بچه هاتو عادت بده به نقاشی ..هر چی رو که خواستی بهشون آموزش بدی با نقاشی آموزش بده مثلا مسواک زدنرو....نقاشی ذهن بچه رو آروم میکنه
من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!