2777
2789
عنوان

من دیگه دارم دیوونه میشم و به مرز جنون میرسم از دست درس و مشق بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 97 پست
الان نشانه ک با ماست... حساب کردم... چهار میلیون باید هزینه کنم

چه زیاد،مگه چیا باید ببری؟؟؟

دختر منم دومه هنوزم ایراد داره،باید خودمو جر واجر کنم تا بیاد بشینه بنویسه

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه خسته شدم...خسته از سر کار اومدممریض هستمخونه ترکیده شام نزاشتمنشستم پای درس و مشق این بچه‌...ای ...

الان من تو حال توام  

خونه ترکیده همش درحال بشور و بساب 

مشق نمینویسن 

پدرمو دراوردن 

خودم دانشاه میرم 

حتی بسکه کارای اینا مونده اصلا نمیدونم مبحث درسام چی هست یک ماهه میخوام حمام و دستشوویی جرم گیری کنم نشده باورتون میشه نشده 

تازه شوهرم اومده من بچه هارو دعوا کردم بهش برخورده منم اومدم تو اتاق خودشون میدونن دیگه نمیکشم

اللهم صل علی محمد ص و ال محمدص
دیگه خسته شدم...خسته از سر کار اومدممریض هستمخونه ترکیده شام نزاشتمنشستم پای درس و مشق این بچه‌...ای ...

درک میکنم

آبجی من کلاس چهارمه سر و صدای دعواهای خودش و مامانم نمیذاره ارامش داشته باشیم

به مدرسش شکایت کن چه معنی ای داره هی جشن بگیرن... معلما اصن درس نمیدن بعضیاشون

استارتر برا شما نمیگم برا همه میگم حتی برا خودم 

فقط خواستم بگم درست مادرمون اون زمان برا ما برا درس زیاد وقت نمی‌داشتن اما واقعا برا کارها دیگه سخت تر بوده براشون مثلا ماشین لباسشویی نبوده با دست لباس میشستن و....

می‌دونم منظور این تاپیک یک چیز دیگه است 

اما خواستم فقط بگم یکم ناخقی است اگه از مادرمون کم بگیم واقعا اونا نمونه صبر و کارهای سخت بودند 

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

حالاکه من توخونه یه دور ک میگم ومینویسه عالیه املا هم میگیرم خوبه ب خدا اگر دست من بود میگفتم باید بره تیزهوشان ازبس توخونه خوبه 

اما تومدرسه افتضاحه امروز املاداشتن ن اینکه بگم غلط نوشته اصلا ننوشته 

یاریگری توخونه جدولهای عالی رنگ میکنه تومدرسه افتضاحه 

دارم دیوونه میشم

خسته ام