2777
2789
عنوان

پسرم همه رو میزنه😭😭خیلی نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 62 پست

خواهر زاده من دو ماه دیگه دو ساله میشه

همه رو میزنه با سیلی مشت لگد 

هم پدرشو هم مادرشو هم منو که خالشم هم مامان منو

هم همه ی بچه های خیابون رو

موهای همو رو چنگ میزنه

صورتامونم چنگ میندازه

این موضوع نه ترس داره نه نگرانی

نه بچه بیش فعاله

ماهان ما از شش ماهگیش اینطوره

و بخاطر بچگی و شلوغ و شیطون بودنشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر دوست دارم یه پسر داشته باشم همه رو بزنه😎چون خودم خیلی مظلومم همیشه 

اخ نگو من خودم مظلومم تو بارداری ب همه میگفتم کاش پسرم یجور بشه همه رو بزنه ـالان چشت روز بد نبینه باهیچکی نمیسازه همیشه تنهاس همه بچه ها رو اذیت میکنه خیلی براش غصه میخورم الان چهار سالشه

عزیزم اول بگم به کسی میگن بیش فعال که نتونه بیس دقیقه یه جا بند شه مدام در حاله حرکت باشه.دوما پسر منم همه رو میزنه ولی بقیه کاراش واقعا مودبه میگن ماله اینکه تنهاس میخام بفرستمش مهد 

دخترمم توبچگی تا3سالگیش هرمهمونی روکه میومدبیخودیه سیلی توگوششوم میخابوند😅اینقدرشرمنده میشدم کلی غذرخواهی میکردم یبارخواب بودم لیوان بالای سروچنان زرتوسرم نزدیگ بودکمابرم ولی الان که بزرگ شده اینقدرآروم ودلسوزه خوب میشه عزیزم نگران نباش 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چون بقیه میخندن فکر میکنه کار خوبیه . به بقیه بگو نخندن 

دقیقا بقیه ی جورایی تشویقش میکنن مثلا میگن موهامو بکش یا بزن تو سرش اینجوری با ذوق میزنه طرفو

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍

ولي اصلا عكس العملي مثل خنديدن يا دعوا كردن نشون نديد،فقط اروم اينجور مواقع دستشو بگير و بگو نه،و با به چيز ديگه مشغولش كن

پسرم❤️عشق من❤️ دختر نازم....بي صبرانه منتظرم بياي تو بغلم🤗🤗🤗
اخ نگو من خودم مظلومم تو بارداری ب همه میگفتم کاش پسرم یجور بشه همه رو بزنه ـالان چشت روز بد نبینه ب ...

نه اینجوری منظورم نیس

اخه من بچه بودم اسباب بازیامو به همه بچه ها میدادم اونا خراب میکردن ولی من حق نداشتم به اسباب بازی اونا دست بزنم دعوام میکردن منم مظلوووم🙁

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

خواهر زاده من دو ماه دیگه دو ساله میشه همه رو میزنه با سیلی مشت لگد  هم پدرشو هم مادرشو هم من ...

پسر منم اینطوریه البته فقط با کسایی ک میشناسه وگرنه با غریبه ها کاری نداره بغلشون میره ولی اونجور موقع ها پسر خوبیه و ساکت میشینه

😍تیکر تولد پسر قشنگمه😍