پسرم یک سال و یک ماهشه از هفت -هشت ماهگی خود بخود یاد گرفت سیلی بزنه یا چنگ بندازه و چنگول بگیره من همش سعی میکردم بهش ناز کردن یاد بدم ولی اون برعکسه البته اطرافیان ب این کارش ذوق میکنن و گویا فقط من ناراحتم حالا بدتر شده خیلی آرومه و بازی میکنه با وسایلش و تمرکز رو تصاویر داره و ب حرفام دقت میکنه ولی دکتر بردم شربت آتن تالین ک مال بچه های بیش فعاله تجویز کرد من ندادم چون میترسم بنظر شما پسرم بیش فعاله ولی اصلا علائم بیش فعالی نداره فقط خوشش میاد بقیه رو بزنه
پسر منم میزنه البته مهربانم هست ولی وقتی یه کاری رو بهش بگی نکن لج میکنه همش انجام میده همش در حال ب ...
تمرکز نداشته باشه رو تصاویر یا نتونه ی بازی رو درست انجام بده مثلا بازی حلقه و میله علائمش زیاده گوگل سرچ کن زده بود اگه شیش مورد از علایم باشه احتمالا بیش فعالن پسر من خداروشکر یکیشم نداره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اه چقد بد من یه پسر 5 6 ساله دیدم یک سر میزد تو گوش خودش تا رفیقاش بخندن صلا حالم خیلی ...
نه عزیزم اصلا اهل خشونت نیستن پسر بزرگم با شوخی این کارو میکنه بالا پایین میپره کوچیکه میخنده اون فسقلی هم یاد گرفته البته دیگه بهشون اجازه ندادم دو روزه بهتر شده
یه سری رفتارها به خاطر یادگیری به وجود میاد....نه صرفا به خاطر بیش فعالی یا هرموضوع دیگه ای.بچه ی شماهم این کارا انجام داده دیده بقیه میخندن داره هی ادامه دار و تشدید میشه رفتارش.به بقیه بگو بی توجهی کنن به این رفتارش.خودتم توی اون مواقع سرشا گرم یه چیز دیگه کن یا جایگزین بذار مثلا بگو دوستتا بوسش کن یا برو باهاش بازی کن یا بغلش کن یا نازیش کن.....ولی دعوا نکن بچه را لجباز میشه.
تمرکز نداشته باشه رو تصاویر یا نتونه ی بازی رو درست انجام بده مثلا بازی حلقه و میله علائمش زیاده گوگ ...
ن پسرم امروزش بالاست هوش خوبیم دارم الان هجده ماه شه حتی جیش هم داشته باشه میگه فقط یکم بازی گوشه و شلوغ کار و تحرکشم زیاد البته توی خونه شیطنتش کمنده خونه مامانم میرم بیشتر شلوغ میکنه
وا برا چی به بچه بی گناه برچسب بیش فعال بزنن و دارو بخوره نععععععع اصلا گوش نده به این حرفا. اولا بچه ها شبیه هم نیستن و نباید مقایسشون کرد با هم در هر سنی و دوما اینکه تمام کارای بچه ها یه دوره هست تو هر سنی یه عادت بد رو بصورت دوره ای انجام میده و طبیعیه و دوره ش تموم میشه به همین سادگی. یبار زدن هست یبار موکشیدن هست یبار گازه یبار جیغه ... اینا همش مراحل رشد بچس نگران نباش عزیزم طبیعیه
بعضی وقت ها دوست دارم وقتی بغضم میگیره....
خدا بیاد و اشکهامو پاک کنه....
دستمو بگیره و بگه....:
ادمها اذیتت میکنن...؟؟!!
بیا بریم پیش خودم....
سه سال..ببین عزیزم برای تشخیص بیشفعالی قبل از هفت سالگی دکتر باید حداقل 6ماه با بچه مشاوره کن بعد یه تست بگیره تا بتونه نظرقطی رو بگه...چون قبل ازهفت سالگی شیطنت تو وجود همه بچه ها هست وخیلی از شیطونی ها شبیه هم هست ...واسه همین نباید تادیدیم یه بچه ای شیطونه یا زیاد میپره بگیم بیش فعال...من نمیدونم چطور دکتر به استارتر دارو تجویز گرده ما تو فامیل هامون بچه هوییداریم که تا شش یا هفت سالگی همه رو میزدن ولی الان بهترین بچه ها شدن...در ضمن پسر خود من هم کم و بیش عادت زدن داره
من در پی خویشم ...به تو برمیخورم اما...سالهاست که در تنهایی هایم عاشقانه زندگی میکنم..برای خودم چای دم میکنم ..خودم رو تحویل میگیرم ..اما همیشه دوتا استکان چای میریزم یکی برای خودم ویکی برای تو ..فقط نمیدانم چرا هر بار چای تو سرد میشود،،،وای فراموش کرده بودم تو نیستی و جمع من و تودیگر ما نمیشود ...تو رفتی !!!