2777
2789
عنوان

امروز دوتا تیپیگ گذغشتم کسی نبود یکم بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 68 پست

تقدیم به همه زن های صبور و امیدوار 

زنی پاک سرشت به نزد حضرت موسی عليه‌السلام، كليم‌الله، آمد و به او گفت: «ای پیامبر خدا، برای من دعا کن و از خداوند بخواه که به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند.»
حضرت موسی عليه‌السلام دعا کرد که خداوند به او فرزندی عطا کند. پس ندا آمد: «ای موسی، من او را عقیم و نازا آفریدم.»
حضرت موسی عليه‌السلام به زن گفت: «پروردگار می‌فرمایند که تو را نازا آفریده است.»
پس زن رفت و بعد از یک سال بازگشت و گفت: «ای نبی خدا، برای من نزد پروردگار دعا کن تا به من فرزندی صالح عطا کند.»
بار دیگر حضرت موسی دعا کرد که خداوند به او فرزندی ببخشد. دوباره ندا آمد: «من او را عقیم و نازا بیافریدم.»
موسی به زن گفت: «خداوند عزوجل می‌فرماید تو را نازا بیافریده.»
بعد از یک سال، حضرت موسی همان زن را دید در حالی که فرزندی در آغوش داشت.
از زن پرسید: «این نوزاد کیست؟» 
زن جواب داد: «فرزند من است.»
پس موسی عليه السلام با خداوند صحبت کرد و گفت: «بارالها، چگونه این زن فرزندی دارد در حالی که تو او را عقیم و نازا آفریدی؟!»
پس خداوند عزوجل فرمود: «ای موسی هر بار که گفتم «عقیم»، او مرا «رحیم» می‌خواند. پس رحمتم بر قدر و سرنوشت پیشی گرفت.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه مشگل اخلاقی دارم که یک حرف رو هزار بار به شوهرم میگم اونم میگه تو خیلی حرف تکراری میزنی اخه او ...

عین شوهر منی پس، نکن این کارو تروخدا طرف مقابل دیوونه میشه😑😞😧

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
دست خودم نیس فقط هم ب شوهرم نذکر میدم

اخه احساس میکنم حرفمو جدی نمیگیره یکمم فراموش کاره به خاطر اون هی تذکر میدم خیلی ام روکم وقتی از خودش با خانوادش ناراحت میشم روک میگم

منم دلم ازشون شکست ادمایه خوبین ها ولی دوست دارن مفتکی صاحب عروس بشن

آره مال منم اونجوری بودن بااینکه میخواستن از حق شوهرم برام همه چی رو بگیرن نخواستن نکردن حقمون دارن میخورن...خدا جوابشونو بده

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

آره مال منم اونجوری بودن بااینکه میخواستن از حق شوهرم برام همه چی رو بگیرن نخواستن نکردن حقمون دارن ...

شوهر من ۲۳سالشه خونه ساخته دیگه پولی نداره که بخواد جشن بگیره سرویس بگیره منم چون باهاش دوست بودم میترسم پیش مامانم اینا سبکم کنن

منم دلم ازشون شکست ادمایه خوبین ها ولی دوست دارن مفتکی صاحب عروس بشن

آدم هستن اینجورآدما اما انسان نیستن...فقط یه لحظه دخترخودشونو جای عروس بزارن اونوقت ببینن من طاقت دارم پس چه جور دارم ظلم میکنم به دختر مردم

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

آدم هستن اینجورآدما اما انسان نیستن...فقط یه لحظه دخترخودشونو جای عروس بزارن اونوقت ببینن من طاقت دا ...

اره مامانم چن روز پیش زنگ زده ک کی عروسی میگیرین من جهیزیم کامه و خونه مردم جمع کردیم برگشته میگه پول نداریم باید خودشون قرض بگیرن منم میگم خودتون نمیدین غریبه مگه میده

الان ۸روز میگذره حقوقش رو ندادن میگم رو در رو بشین بگم من قسط دارم هزار بار گفتم از اون گذشته ...

خب بگین دیگه هیچ هروقت داشتین بیایین سراغم...دیگه هم با نامزدت بیرون نرو اصلا خونه مادرشوهرت نرو...اصلا نزار نامزدت ببینتت...فقط تافنی حرف بزن...اعتراضی کردیا کردن بگو خانوادم نمیزاره بابام نمیزاره میگه شرایطشونو درست کنن بیان عروسشونو ببرن دختر من عروسک نیست دستشون....خودتم بشین فقط باسکوت نگاه کن بعد چندوقت نامزدت عاصی میشه میره هم خودش وهم خانوادشو تو فشار میزاره میان سراغت...الان جهیزیه یکی بخره چندین برابر خرید کردن اوناس...درضم دختر جهیزیه میبره خونه ی مسر قرارنیس که دیگه برگردونخ به اصطلاح خانواده ی دختر میدن بره...اما خانواده پسر یا خوپسر هرچی بخرن میره خونه ی خودشون  نه خونه ی پدرعروس...همه چی همیشه به نفع پسره هس تو جریان ازدواج ..قراره اندازه ی یه خونه ی جهاز ببره دختر حالا دوقورتونیمشونم باقیه

اره مامانم چن روز پیش زنگ زده ک کی عروسی میگیرین من جهیزیم کامه و خونه مردم جمع کردیم برگشته میگه پو ...

دیگه اصلا باهاشون تماس نگیرین ..فقط نزار بیاد خونتون وخودتم نرو اصلا نه بیرون نه خونشون ...بزار اونجوری بمونه بگو بابام نیگه هروقت آماده شدین بیایین وگرنه نمیزارم دخورمو بلینی تمام ...به اسم بزرگترت پیش برو فقط