2777
2789
عنوان

امروز دوتا تیپیگ گذغشتم کسی نبود یکم بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 68 پست
شوهر من ۲۳سالشه خونه ساخته دیگه پولی نداره که بخواد جشن بگیره سرویس بگیره منم چون باهاش دوست بودم می ...

خب جشن نگیرین بگو فقط عروس برون بگیرین ...خریدت رو کامل بکنن حتی سرویس والنگو اینا ببرنت آرایشگاه وبرو آتلیه واینا بعد بیان خونتون یه کم بزن بکوب عصر عروس برون بکنن ببرنت خونت ...اینجوری هم خرید میکنن لباس عروسم میپوشی آرزو به دل نمونی آتلیه هم میری...جشن مختصری هم میشه ...درضم موقع عروس برون خانواده ی عروس فقط یدونه شیرینی میده وچایی ...خانوادتم به خرج نمیفتن اسمشم عروس برونه ...فامیلای نزدیکتونه دعوت کنین اونام همینطور

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

دیگه اصلا باهاشون تماس نگیرین ..فقط نزار بیاد خونتون وخودتم نرو اصلا نه بیرون نه خونشون ...بزار اونج ...

شوهرم خیلی خوبه خیلی بی نهایت دلم نمیاد منو نبینه یا من نبینمش ولی یکم دیگه صبر میکنم ببینم چ کار میکنن من خیلی بدبختی کشیدم یک بارم قبلا تو ۱۷سالگی طلاق گرفتم تو دوره عقد بودم میترسم خدایی نکرده دباره اون اتفاق بزام بیفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جشن نگیرین بگو فقط عروس برون بگیرین ...خریدت رو کامل بکنن حتی سرویس والنگو اینا ببرنت آرایشگاه وب ...

همین کارو قراره بود بکنیم یه جشن بعدشم ماه عسل منم سر همین دلخورم میگم من ک جشن و عروسی انچنانای نخواستم یه جشن جمع جوره ک حسرت به دلمون نمونه اون ک دیگ این همه نذارم ندارم نمیخواد عروسی رم همه جا پدر داماد میگیره اینم از شانس منه 

شوهرم خیلی خوبه خیلی بی نهایت دلم نمیاد منو نبینه یا من نبینمش ولی یکم دیگه صبر میکنم ببینم چ کار می ...

پس اگه شوهرت خوبه وخونه هم داره پس ازش راضی هستی خب برین جهازتو بچینین وبرین مشهدماه عسل با تور هم میتونین برین زیاد هم نمیشه خرجش برگردین خونتون ...فقط از شوهرت قول بگیر بعد تو زندگی برات بخره دیگه...بگو من وخانوادم درکت کردیم پس خودتو برامون ثابت باید بکنی ...فکرنکنه که دیگه هیچی نمیخوای ...ایشالله خوشبخت بشین

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

خب جشن نگیرین بگو فقط عروس برون بگیرین ...خریدت رو کامل بکنن حتی سرویس والنگو اینا ببرنت آرایشگاه وب ...

دیگه دست و بالم به هیچ کاری نمیره ما خانوادگی ادمایه بد شانسیم میلیاردرم بیاد در خونمون به ما ک میرسه میگه ندارم دارم از گشنگی میمیرم یه چیزیم از ما طلب کار میشن من خودم از طبقه متوسط جامعه هستم پدرم فوت شده و مادرم به سختی پوا جهیزیمو تیکه تیکه جمع کرده ازحق نگذریم همه چیم خوبشو خریده هیچ کم نداره به جایه این که ما بگیم نداریم اونا میگن کاره دنیارو باش ترخدا

همین کارو قراره بود بکنیم یه جشن بعدشم ماه عسل منم سر همین دلخورم میگم من ک جشن و عروسی انچنانای نخو ...

دیگه چاره ای نیس فقط لباس عروس بپوش برو یه چندتایی عکس بگیرین بیان ببرنت خونت ...تو که یه بار شکست خوردی ...اینم خدابرات فرستاده که میگی خیلی خوبه نامزدت ...ایشالله بعدا جبران میکنه

پس اگه شوهرت خوبه وخونه هم داره پس ازش راضی هستی خب برین جهازتو بچینین وبرین مشهدماه عسل با تور هم م ...

ای خواهر جان کجایه کاری اون وقته که مامانم از اون ور بوم بیفته و هس سرکوفت بزنه ک خودتو بی عرضه کردی به دری میزنم کلی فکر میکنم باز به نتیجه نمیرسم

دیگه دست و بالم به هیچ کاری نمیره ما خانوادگی ادمایه بد شانسیم میلیاردرم بیاد در خونمون به ما ک میرس ...

خدارحمت کنه پدرتو..مامانتم سلامت نگه داره برای هم قدرشو بدون...اگه بخوای که جشن واینا بگیرن باید خیلی صبر کنی تو این وضع اقتصاد باخودنامزدت صحبت کن ببین تا کی میتونه درست کنه اگه دیدی میتونی صبر کنی خب بمون نرو اما اگه دیدی نه خب همینجوری یه لباس کرایه کنین برو خونت اگه یه مردی با عرضه باشه همیشه جبران میکنه وگرنه هرچقدرم طول بکشه عرضه نداشته باشه بازم نمیکنه الان مونده به شاتست که چه جوری دربیاد ...چاره نیس عزیزم دیگه انتخابش کردی اگه خوبه نامزدت برو هرجورکه هس...خرج مامانتم می مونه توجیبیش 

ای خواهر جان کجایه کاری اون وقته که مامانم از اون ور بوم بیفته و هس سرکوفت بزنه ک خودتو بی عرضه کردی ...

عب نداره مادره  دیگه بگه ...بعدا که دید خوشبختی وچندصباحی گذشت خودش تمومش میکنه زیاد درگیرش نشو ...به مامانت بگو من یه بار ازدواج کردم شکست خوردم برین شکر کنین اینم پیدا شده منو گرفته...والا الان همه ی دخترا موندن تو خونه حتی شاغلن ...شانس آوردی ...بیخیال حرف وحدیث