2777
2789
عنوان

امروز دوتا تیپیگ گذغشتم کسی نبود یکم بیاین حرف بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 68 پست
اینو همه ی خانما دارن چون آقایون حواس پرت نیستن که ...گوش نمیدن به حرف خانما ..درک ندارن بعد اینکه ر ...

دقیقا همینطوره .🖒🖒

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من 8 ماهه حقوق نگرفته. کارمند رسمی هم هست

کارمندکجاس‌.من همسرم رسمی بود به وقت میدادن ولی الان بیکارشده ۲ساله .ازادخیلی سخته 

خدایاشکرت😍درپیکرمن دوقلب دارد ضربان هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان.خاله هادعاکنید نی نی سالم بیادبغلم
شوهرم بیکار خودم زائو سزارین ن خاهرام اوندن کمک ن مادرشوهرم ن کس و کارم مامانمم از دیروز قیافه گرفته ...

الهی عزیزم حق داری ادم ناراحت میشه ولی شما کوتاه بیا قهر نکن باهشون 

اوقاف. قربونش بشم دیگه داره خل و چل میشه

بازم خداروشکرکارداره .ولی این خیلی بده که به موقع نمیدم 

بازم خداروشکرکارداره .ولی این خیلی بده که به موقع نمیدم 

افسرده شده. حال و حوصله هیچچی نداره. حتی مریض میشه انگیزه دکتر رفتن نداره. خدا خودش به هممون کمک کنه. فکر میکنه بی مصرف و زیادیه

خیر ببینی عزیزم. ان شاء الله بزودی یه راه حل خوب پیدا میشه مشکلاتتون رفع میشه. خدا رو چه دیدی. انقدر ...

اره خدا دست همه رو میگیره خوب و بدم براش فرقی نداره ولی خیلی فکروخیال میکنم مغزم خستس

افسرده شده. حال و حوصله هیچچی نداره. حتی مریض میشه انگیزه دکتر رفتن نداره. خدا خودش به هممون کمک کنه ...

ان شالله مشگل شماام حل بشه ادم ناراحت میشه میشنوه اینارو عزیزم 

ان شالله مشگل شماام حل بشه ادم ناراحت میشه میشنوه اینارو عزیزم 

ان شاء الله. من اصلا نا امید نیستم. روایته : خداشناس ترین مردم پردرخواست ترین انها از خداست. من از خدا میخوام. خدا هم با مهر و لطفش حتماً عنایت میکنه . خدا ارحم الراحمینه. یه کمی صبر میطلبه. با یاری خدا حل میشه