2777
2789
برای یکی از نزدیکان من که کیو تن خیلی موثر بود ...  ببین مشکلش چیه؟ واریکوسل داره؟

شوهر من واریکوسل داره عمل کرده حالا دکتر کلی دارو بهش داده سر سه ماه ازمایش بده بنظرت جواب میگریم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم تحرکی اسپرم و تعداد کم اسپرم ..بی کیفیتی اسپرم 

واریکوسل نداشت؟عددای ازمایشش رو قبل و بعد دارو میگی؟شوهرم داره تعداد ۶ ملیون تحرک ۳۸ و مورفو ۲۱ اینا مال قبل عملشه

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
انشاله که جواب میگیری  واریکوسل رو خیلی از دکترها عمل نمی کنن

اخه گرید سه شدید بود ک گفت باید عمل کنه البته فقط رو تعداد تاثیر داشت 

واریکوسل نداشت؟عددای ازمایشش رو قبل و بعد دارو میگی؟شوهرم داره تعداد ۶ ملیون تحرک ۳۸ و مورفو ۲۱ اینا ...

تعدادش خوبه ۵۴ میلیونه

اما تحرک ۱۰ و 

مورفو ۲

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
واریکوسل نداشت؟عددای ازمایشش رو قبل و بعد دارو میگی؟شوهرم داره تعداد ۶ ملیون تحرک ۳۸ و مورفو ۲۱ اینا ...

نه خدا رو شکر .ی دوره سه ماهه همه اینا که نوشتمو خورد.قرار شد بره آزمایش دوباره که ببینه چقد تعدادش زیاد شده ولی گفتیم امتحانی اقدام کنیم بعد سه ماه دارو خوردن داروها نتیجه داد و باردار شدم😊

نه خدا رو شکر .ی دوره سه ماهه همه اینا که نوشتمو خورد.قرار شد بره آزمایش دوباره که ببینه چقد تعدادش ...

خدا رو شکر

التماس دعا

واقعا تاثیر میذاره؟ اینقدر ناامید شدم که ....

امیدت به خدا باشه مثبت فکر کن و ناامید نباش تا داروها اثرش بلطف خدا بذاره😊 و استرس اصن نداشته باش.به خودت بگو امتحانی برم اقدام شد که شد نشدم بیخیال

نه خدا رو شکر .ی دوره سه ماهه همه اینا که نوشتمو خورد.قرار شد بره آزمایش دوباره که ببینه چقد تعدادش ...

واسه شوهرم یه قرص ک همش ویتامینه نوشته با زینک و فولیک اسید فرتیل اید پنتوکسی فیلین کلومیفن.بنظرت منم سر سه ماه نتیجه میگیرم؟خودت مشکلی نداشتی؟

جیسینگ بمب قوای جنسیه..از عطاری بگیر اسیاب کن با عسل مخلوط کن هر روز ی قاشق مربا خوری بده شوهرت بخور ...

باشه چشم

یعنی دیگه اینقدر مطالعه کردم در موردش دیگه دارم هنگ میکنم

ممنون از دلگرمیتون

الهی که شما هم به  مراد دلتون برسین

جیسینگ بمب قوای جنسیه..از عطاری بگیر اسیاب کن با عسل مخلوط کن هر روز ی قاشق مربا خوری بده شوهرت بخور ...

جینسیگو امتحان نکردم 

حتما میگیرمش

ممنون