2777
2789
نه خدا رو شکر .ی دوره سه ماهه همه اینا که نوشتمو خورد.قرار شد بره آزمایش دوباره که ببینه چقد تعدادش ...

تعداد اسپرمش گفتی قبل داروها چند بود بعد چنو شد؟

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
واسه شوهرم یه قرص ک همش ویتامینه نوشته با زینک و فولیک اسید فرتیل اید پنتوکسی فیلین کلومیفن.بنظرت من ...

ان شاءالله .اونا که تجویز پزشکم نیس بهش بده بخوره اونا که نوشتم.به شوهرت بگو لباس زیر تنگ نپوشه چون همین روی تحرک اسپرم اثر میذاره و حرکت کند میکنه و نمیذاره اسپرم به تخمک برسه .میخای بیشتر راهنماییت کنم بیا خصوصی اینجا شاید بترکونن 😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله .اونا که تجویز پزشکم نیس بهش بده بخوره اونا که نوشتم.به شوهرت بگو لباس زیر تنگ نپوشه چون ...

باشه درخواستمو قبول کن

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا
ان شاءالله .اونا که تجویز پزشکم نیس بهش بده بخوره اونا که نوشتم.به شوهرت بگو لباس زیر تنگ نپوشه چون ...

باشه چشم میام خصوصی

ممنونم

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
تعداد اسپرمش گفتی قبل داروها چند بود بعد چنو شد؟

پایین بود از حد نرمال .باور کن یادم نیس فک کنم 20 میلیون بود .دکتر گف کمه ..بعد داروها دیگه نرفت آز بده .امتحانی اقدام کردیم و گرفت اقداممون