انشاالله که به زودی سلامتی کاملش رو به دست میاره.خب عزیزم طبیعیه،تازه یه بحران رو پشت سر گذاشته،زمان میبره.انتظار نداشته باشید در عرض دو سه ماه مثل قبل بشه.
میدونم خسته شدید اما یاسمین جان الان به مادر قدرتمند و پرنشاطش نیاز داره.
امروز،روز زیارت مخصوص امام رضاست،انشاالله که به حق علی بن موسی الرضا شفای کامل میگیره.
سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرته منو یادته نازا بودم حتی دکتر میگفت مشکل زنتیکی داری باید ای وی اف با پی جی اس انجام بدی ولی طبیعی باردار شدم بچه هم خدا رو شکر مشکل ژنتیک نداره چقدر پول ریختم تو جیب دکترم ۶ بار ای یو ای اونوقت مشکلم با یه زالو درمانی حل شد
عزیزم خدا را شکر که دخترت از کما بیرون اومد . همون خدایی که کمک کرد از کما بیرون بیاد میتونه برات حالشو بهتر کنه .توکل کن به خدا برای خدا هیچ کاری نشد نداره