2777
2789
عنوان

گل مهرم بچه ها ممکنه بعد از تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 16776 بازدید | 172 پست
من ۳ ساله در به در منتظر بچم..شوهرم سالمه‌.خودم تنبلی دارم ..هرچی انپول زدم باردار نشدم ماه پیش با ...

عزیزم منم بعد از ۸ سال و دوتا سقط دخترمو بهم دادخدا 

ولی خب نمیدونم حکمتش چیه و چرا یهو اینجوری شد بازم ناشکر نیستم 

واینجا را زیاد جدی نگیر من الان تو‌یکی از تاپیکا نمیدونم با کی منو اشتباه گرفت فحشو‌دری وری بهم داد که تو تو‌شخصی نمبدونم چی بهم‌گفتی 

در صورتیگه من اصلا نمیشناختمش  مهمم نیست برام 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

مشکل شما چی بود که ۸ سال؟

والله اصلا نفهمیدم پرولاکتینم بالا بود تنبلی داستم تیروییدمم بود همسرمم ضعیف بود 

ولی دکترا تشخیص نمیدادن دقیق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم منم همین باشم

نه عزیزم من اخرش شدم  تو هم میشی الانم جلوگیری دارم 

حتما ژل رویال هم خودت هم همسرت ازداروخونه بگیر بخورین 

همینکه نوشتم مین توقع نداشتهم باش مثل اولش بشه

عشقم درست میشه پدر شوهره من دوتا سکته داشت قلبشم با کمک کار میکرد وقتی سکته کرد فقط دستگاه از راه گلو بهش نفس میداد مرده بود میخواستن دستگاه و بکشن دکترا الان نصفه مغزش لخته خونه مرده اما داره راه میرسه حرف میزنه خودشم غذا میخوره پس ناامید نباش

عشقم درست میشه پدر شوهره من دوتا سکته داشت قلبشم با کمک کار میکرد وقتی سکته کرد فقط دستگاه از راه گل ...

عزیزم خوبه خداراشکر دخترم الان مشکل چندانی نداره 

شمام پدرشوهرتو‌خدا خفظش کنه