2777
2789
عنوان

خلط خونی در مدفوع😢

10630 بازدید | 35 پست

سلام دوستان. 

مامانم 2،3ماه پیش شکم و پهلو درد داشتن. با نفخ شدید. بعد مدفوع میکنن تو یکم خون بوده. میگه بعد دستشویی حالم کلا خوب شد و... 

دیروز بازم نفخ داشتن بدون درد... میگه دستشویی کردم. مدفوع خلط و رگه خونی تیره داشته... 

میگه باز نفخم درست شد و احساس سبکی داره... 

کسی اینجوری بوده؟! 

نگرانشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر ببریش بهتره هااا😕

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

نمیدونم عزیز فقط دعا کنین. چیز مهمی نباشه😢 خیلی نگرانم

نگران نباش عزیزم

چشم دعا میکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

ببرین دکتر حتما     من پارسال یبار اینجوری بودم رفتم دکخر قرص فمی لاکت بهم داد خوب شدم   ولی یکی دوستام چندسال قبل اینجوری بود پیگیری نکرد تا کامل بجا مدفوع لخته خون میومده که گفتن سرطانه و شیمی درمانی شد  الان خوب شده ولی خیلی مراقبت میخاد   تا زوده ببرین دکتر با قرص حل میشه 

بله وقت دکتر گرفتیم

چون شنیدم خون داخل مدفوع خوب نیست حتما پیگیری کن

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

شاید روده تحریک پذیر دارن متخصص داخلی برید ازمایش مدفوع بدن احتمال 90 درصد کلونوسکوپی میگن باید انجام بشه انجام بدن خیالشون راحت میشه دیگه انشاا... که چیزی نیست

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

عزیزم برید دکتر گوارش ازمایش بگیرن

خون تازه در مدفوع نشونه ی زخم در روده ست، یا فیشر یا شقاق، یا کولیت و کرون، یا روده تحریک پذیر یا پولیپ روده

که دکتر با ازمایش و کولونوسکوپی اینا تشخیص میده و هرکدوم باشه دارو میده

ولی کلا مشکل معده و روده از افسردگی، اضطراب و وسواس فکری و اینجور مشکلات بوجود میاد، سعی کنید مشکلتون رو حل کنید

یچیز دیگه هم اینکه سعی کنه چیزای نفاخ کمتر مصرف کنه، کیوی زیادش خوب نیست، فلفل و ادویه مصرف نکنه، فقط زردچوبه مجازه، قهوه هم خوب نیست

امیدوارم همیشه تنتون سالم باشه عزیزم و مادرتم زودتر خوب بشه❤️❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
چون شنیدم خون داخل مدفوع خوب نیست حتما پیگیری کن

ایشون رگه ی خونی داره  بخاطر استرس و اضطرابه   منم پارسال همینجوری شدم خیلی ترسیدم رفتم متخصص داخلی گفت بخاطر اضطراب بوده   دارو خوردم خوب شدم  الکی یکماه درد کشیدم آخرم خون دیدم ترسیدم رفتم دکتر