و حالا که خودم دارم مادر میشم یه حس و حال عجیبی دارم من واقعا مادر شدنو قبلا تجربه کردم شبایی که تا صبح برادرزادمو تو گهواره تکون میدادم و نمیخوابیدم همه واکسناشو خودم میبردم میزدم خودم بهش غذای کمکی میدادم همه کاراش صفر تا صد با من بود و زنداداش طفل معصومم تو بستر بیماری بود،الانکه خودم دارم مادر میشم یکی از دغدغه هام اینه فرشته زندگیم حسادت نکنه با اینکه خیلی خوشحاله از اومدن نی نی باهم رفتیم واسش سیسمونی خریدیم حتی رفته مدرسه به دوستاش هم گفته اما من بازم نگرانم وقتی یه شب پیشم بود و گفت عمه کاش منم دختر واقعی تو و عمو فرزاد بودم قلبم هزار تیکه شد ازتون میخوام واسه خوشبختی و آرامش و عاقبت بخیری بچم دعا کنید من تا لحظه ای که جون داشته باشم مراقبشم
فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
سعی کن ی تایم هایی که بچه خوابه حتما باهاش وقت بگذرونی
خدا خیرت بده
آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕