2777
2789
عنوان

گل مهرم بچه ها ممکنه بعد از تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 16776 بازدید | 172 پست
نمیدونم بچه های همسن دختر مو میبینم حالم بد میشه میبندم اونا دنبال هم بازی میکنن اونوقت بچه من مثل ب ...

عین منی. منم بغض میکنم ولی چیکار کنم کاری از دستم برنمیاد

تظاهر میکنم به زندگی کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کاردرمانی میبرپش پزشکم از روز اول میگفت بهش دل نبند از کما نمیاد بیرون

استثنا زیاد هست.

من خودم یه بچه یکسال و نیمه دیدم که از ارتفاع سقوط کرده بود و تو کما بود بعد از دو هفته هوشیاریش رو به دست آورد.

کاردرمانیش رو ادامه بده عزیزم.امیدت باید به خدا باشه.

انشالله مشکلی پیش نمیاد.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
از صبح صدبار تو نت زدم  نوشته به هیچ وجه مغز ترمیم نمیشه بچه ممکنه عقب مونده  بشه یا هیچو ...

نه نه اشتباهه عزیزم، بچه دوست من وقتی نوزاد بوده زمین میخوره ضربه مغزی میشه چقدر تو بیمارستان بود تحت نظر هچکی امید ب زنده بودنش نداشت، بهش رگ مصنوعی وصله! خداراشکر هم سالمه الان هچ نشونه عقب موندگی نداره چن سالم میگذره فقط موقع راه رفتن یکی از پاهاشو‌یکم کج برمیداره ک فکر کنم بخاطر رگ مصنوعیه باشه

آدم بزرگ هم وقتی تو کما باشه بعد ک حالش خوب بشه تا چن وقتی حتی چن‌ماهی یکم کم تحرک میشه ک ب مرور زمان خوبه، اصلن حساسیت بخرج نده جلوش هم گریه نکنی ک تو روحیه ش اثر بذاره، باهاش زیاد بازی کن! چن سالشه دخترت؟؟؟

اي خدا نگاش كن عروسكً كوچولو 

الهي به حق فاطمه زهرا خيليً زود ميشه روزاي اولش 

فقط نترس و دعا كن ظاهرش كه مثل گل ميمونه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
چی پرسیدی عزیزم

میگم دکتر گفته اسیب مغزی دیده ? 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
علایم بهبودی توش می بینی ؟

عزیزم خیلی پیشرفت کرده از روز اول 

ولی من همش میترسم میگم نکنه بچه از نظر ذهنی مشکل پیدا کنه 

یا نتونه راه بره

من مشکلم فقط این دوتا الان 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔