2777
2789
عنوان

گل مهرم بچه ها ممکنه بعد از تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 16786 بازدید | 172 پست
اره عزیزم خیلی بچه ی زرنگ و پرجنب و جوشی بود.بعد ضربه یکی دوسال طول کشید تا مثل قبل شه. الانم ماشاء ...

چقدر طول کشید دوباره راه بره یا حرف بزنه 

شرمنده اینقدر سوال میپرسم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته منو یادته نازا بودم حتی دکتر میگفت مشکل زنتیکی داری باید ای وی اف با پی جی اس انجام بدی ولی طبی ...

چه مشکلی داشتی مگه عزیزم؟؟؟یا جنین مشکل داشت عزیزم؟؟

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
چقدر طول کشید دوباره راه بره یا حرف بزنه  شرمنده اینقدر سوال میپرسم

راه رفتنش دوسالی طول کشید.ولی حرف زدن رو زودتر تونست.البته میگم اولا با لکنت حرف میزد ولی الان خوب شده

خواهش میکنم گلم هرسوالی داری بپرس.

عزیزم فقط باید حوصله کنی چون بازگشت به حالت اولش زمانبره 

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
راه رفتنش دوسالی طول کشید.ولی حرف زدن رو زودتر تونست.البته میگم اولا با لکنت حرف میزد ولی الان خوب ش ...

دوسال طول کشید 

الان راحت راه میره که

گل مهرررر تاپیکاتو خوندم چقد زجر کشیدی😭😭 چه مادره قوی ای هستی شیرزن الان دخترت بعد تصادف حالش خو ...

خوبه عزیزم بیشترش برگشته ۲۰ درصدش مونده فقط

من ۳ ساله در به در منتظر بچم..شوهرم سالمه‌.خودم تنبلی دارم ..هرچی انپول زدم باردار نشدم

ماه پیش با امپول باردار شدم پوچ بود

اطرافیانم خیلی سرکوفت میدن خیلی ازیتم میکنن

حالم خیلی بده..با یکی از بچه های سایت دعوام شد یه چیزی گفت قلیم شکست ..الکی تیکر و تاپیک بارداری گذاشتم ..البته بین خودمون بمونه خواهشا..

حالم خیلی بده خیلی دلم گرفته

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤