2777
2789
عنوان

گل مهرم بچه ها ممکنه بعد از تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 16786 بازدید | 172 پست
پس این چیزاییکه تو نت مینویسه چیه

گلمهر جان مگه خودت تاپیک نزدی ک خانم های وسواسی نرید تو نت خوب خودتم نرو  اذیت میشی

ناراحت نشیا همینکه ازون تصادف جون سالم بدر برد خدارو شکر کن کم کم بهتر میشه انشالله 

بیا واقع بین باشیم حالا صد در صد اون یاسمین سابق نشه نود درصدم بشه خوبه ببین بچه ها چقد مثال زدن ک کسایی رو دیدن که ضایعه مغزی بودنو عادی شدن قربون حکمت خدا برم فقط توکل کن خدا امتحان سختی ازت گرفته عوضش رو ازش بخاه کم نخواه زیاااد بخواه

لایک نکنیییییییید
گلمهر عزیزم من خیلی پیگیر تاپیکت بودم امروز اتفاقی این تاپیکتو دیدم عزیزم چرا هرچی پیش میاد میری تو ...

میبینی گلمهر آدم چهل ساله خوب شده قدرت ترمیم بچه ها بیشتره فقط ناشکری نکن خیلی ب تو دخترت فکر میکنم دعاتون میکنم

لایک نکنیییییییید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مهر یاسمین حالش چطوره؟

میلیون ها سال است که زن ها حامله میشوند وشکمشان میشود خانه موجودی دیگر... میلیون ها سال است که ادم های دیگر شاهد بارداری وزایمان خانم ها هستند اما هنوز هیچ کس به ان عادت نکرده! نه خود زن های حامله ونه رهگذرها... مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنندومراقبشان باشند! انگار شکمهای بزرگ وموجودات درونشان هیچ وقت عادی وتکراری نمیشود... جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن موجودی زیر پوست تو... چقدر عجیب تماشای تکان خوردنش ودلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است...❤

گل مهر جان اومدم اینو بگم و برم شا رژ گوشیم داره تموم میشه.

با دقت دقت دقت بخون

چهار سال پیش پسر خواهر شوهرم سه سال داشت.اوج خوش زبونی و شیرین کاری.جمع شده بودیم خونه مادرشوهر.بچه ها داشتن بدو بدو بازی میکردن.پسر خواهر شوهرم رفت تو راه پله ها از پله ها رفت تا دم در پشت بوم.احساس میکرد بچه ها میخوان بگیرنش که میره تو پشت بوم و در رو از پشت قفل میکنه.هیچ وقت یادم نمی ره همه پشت در داااااد میزدیم احسان درو باز کن بیا اینور😢😢😢

تا این که اون صدای وحشتناک اومد و....

احسان سه طبقه رو با سر افتاده بود تو حیاط.از شانس بدش کنار باغچه نصف بدنش رو خاک نصف بدنش رو کاشی

حیاط پر خون بود نمیتونست نفس بکشه

با چه حالی رسوندیمش بیمارستان.همه ی دکترا جوابش کردن.چون علاوه بر ضربه مغزش دنده هاش خرد شده بودن و وارد جگرش شده بودن.

الان که دارم می نویسم دستام میلرزه فقط و فقط به خاطر دل تو هست که مینویسم چون مادرم و میدونم دل مادر بی تاب آینده ی بچه شه...

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

35 روز تو کما بود با دستگاه نفس میکشید

دکترا گفته بودن هوشیاری نداره 

نمی شد عملش کنن یه اصطلاحی میگفتن که اگه عملش میکردن مغزش از کار می افتاد

خلاصه بگذریم که چه روزهای بدی بود

مادرش بیتاب بود همش میگفت فقط از خدا میخوام یبار دیگه بیاد و بغلم کنه و.....

روز آخر دکترا اومدن گفتن دستگاهو میخوایم قطع کنیم چون پسرت دیگه برنمیگرده 

خواهر شوهرم افتاده بود به دست و پاشون 😢

کل بیمارستان خورده بود به هم.خلاصه تا عصر فرصت گرفته بود.

میگه دستشو محکم گرفته بودم فقط داشتم التماسش میکردم😢😢

که عصر موقع قطع دستگاها احسان چشاشو باز میکنه

چهار سال پیش تو بیمارستان امام رضای تبریز همه ی دکترا یکجا اشک تو چششون بود از اینکه جون یه بچه رو نگرفته بودن از اینکه یکی از معجزه های خدا اتفاق افتاده بود...

وقتی رفتیم بیمارستان هیشکی تو حال خودش نبود همه از معجزه حرف میزدن

روزای اول هیچ توجهی نداشت فقط گریه فقط گریه مثل بچه ی دوماهه

حتی پدر و مادرشم نمیشناخت روزها و ماه ها گذشتن.کاردرمانی گفتار درمانی و...

الان که چهار سال میگذره به شکر خدا خیلی بهتر شده.

میدونم روزای سختی رو میگذرونی ولی ناامید نشو

خواهرشوهرم یه ثانیه هم از تلاش دست نکشید.

الان احسان هم راه میره هم حرف میزنه هم کاراشو انجام میده.اولا یکم لکنت داشت ولی الان کلا رفته.

فقط نمیدونیم چرا یکی از چشماش انحراف داره که اونم باز قابل درمانه 

خلاصه اینکه کار نشد نداره.به خدا توکل کن و با پشتکار جلو برو

انشاءالله یاسمین جون هم مثل احسان ما سلامتیشو کامل به دست میاره

امیدت به خدا باشه

یا حق

چرته منو یادته نازا بودم حتی دکتر میگفت مشکل زنتیکی داری باید ای وی اف با پی جی اس انجام بدی ولی طبی ...

سلام عزیزم میشه درمورد زالو درمانی توضیح بدی.چرا دکترت این تشخیصو داد.آخه من و همسرم هردومون مشکل ژنتیکی داریم تاحالا دوتا سقط داشتم چون بچه ها مشکل داشتن. اگه میشه برام توضیح بدید شما چ کردید ممنون

منتظر اتفاقای خوبم ...  
روزای اول هیچ توجهی نداشت فقط گریه فقط گریه مثل بچه ی دوماهه حتی پدر و مادرشم نمیشناخت روزها و ماه ...

وای ممنونم عزیزم خیلی امید وار میشم با حرفاتون

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

روزای اول هیچ توجهی نداشت فقط گریه فقط گریه مثل بچه ی دوماهه حتی پدر و مادرشم نمیشناخت روزها و ماه ...

عزیزم قبل از ضربه همه کار میکرد 

الان مدرسه میتونه بره

از لحاظ ذهنی چی

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

سلام عزیزم میشه درمورد زالو درمانی توضیح بدی.چرا دکترت این تشخیصو داد.آخه من و همسرم هردومون مشکل ژن ...

عزیزم من مشکل ژنتیکی نداشتم اونایی که دارن باید میکرو با پی جی اس کنن تا جنین سالم تبدیل به نی نی بشه البته چند تا از دوستامم مشکل داشتن صبوری کردن چند بار باردار شدن تا بالاخره یکیش سالم بود و موند .زالو درمانی هم برا ضعف اسپرم خوبه عزیزم

عزیزم من مشکل ژنتیکی نداشتم اونایی که دارن باید میکرو با پی جی اس کنن تا جنین سالم تبدیل به نی نی بش ...

اها من که اون روشا رو دوست ندارم دلم میخاد طبیعی بچه ببارم دکترم همینو بهم گفت.انقد بیار تا بالاخره یکیش سالم بشه

منتظر اتفاقای خوبم ...  
اها من که اون روشا رو دوست ندارم دلم میخاد طبیعی بچه ببارم دکترم همینو بهم گفت.انقد بیار تا بالاخره ...

ببین عزیزم قبلش حتما خودتو تقویت کن شوهرتم تقویت کن انشاالله بهترین اسپرم به یه تخمک تپل میچسبه 

عزیزم قبل از ضربه همه کار میکرد  الان مدرسه میتونه بره از لحاظ ذهنی چی

اره عزیزم خیلی بچه ی زرنگ و پرجنب و جوشی بود.بعد ضربه یکی دوسال طول کشید تا مثل قبل شه.

الانم ماشاءالله امسال میره کلاس اول.

پارسال آمادگی بود.از لحاظ ذهنی خوبه فقط معلمش گفته بود یکم ترسو شده

اونم به خاطر اینه که خواهر شوهرم ازبس نگران و دلواپسش بوده بچه رو خیلییی مراقبت میکرده همه جا ساپورتش کرده.الان احسان در مقابل بچه های دیگه نمیتونه از خودش دفاع کنه چون همیشه مادرش حمایتش کرده