2777
2789

سلام. حالم خیلی بده. شوهرم از بعد بدنیا اومدن بچه جاشو جدا کرده. ینی چهار ماهه. روزا سرکاره. شبام اون سی خودش من سی خودم. همش درگیر بچه ام. احساس تنهایی میکنم. شبا گریه میکنم.  نگهداری بچه فقط با خودمه. کسی نیست دوروبرم یلحظه بگیرتش. از بی توجهی شوهرم خسته شدم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسرده گی بعد زایمان‌خیلی بده من تا ۶ ماه به بچم‌نگاه میکردم‌ بی دلیل گریه م میگرفت همش احساس تنهایی میکردم و رفتار همه رو مخم بود 

لطفا لایک نکنیدباتشکر از شعور بالای شما  و ریپلای کردن‌ بخاطر نظر مخالف مساوی با بیشعوری صددرصد شماست.

من فوبیای همینو گرفتم. این که بعد زایمان دوم افسردگی بگیرم. بچه کوچیک هم دارم خیلی نگرانم. سر اولی نگرفتم ولی الان میترسم

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
ببین عزیزم زمان درستش میکنه من الان که بچم دوسالشه شاید یکم بررگشتم به روال سابق ولی خودتو به شوهرت ...

دوس ندارم. احستس میکنم خیلی ازش دورم.

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......