2777
2789
عنوان

دارم افسردگی بعد از زایمان میگیرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جدا ميخوابه؟ بزاريدش تو تخت كنار مادر  بعدشم همكاري بايد بكنه،يه وقتايي بچه رو بزار پيشش ...

نگه نمیداره. زود خسته میشه تا بچه گریه میکنه. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......
نگه نمیداره. زود خسته میشه تا بچه گریه میکنه. 

ميدونم چي ميگي من تا ٨ ماهگي به پسرم پستونك دادم به شوهرم ميگفتم اذيت كرد زياد بزار دهنش،كم كم بهتر ميشه گريه هاش كمتر

با شوهرت صحبت کن بگو برگرده سر جاش.شاید اون مراعات تو رو میکنه و از احساس تو بیخبره نذار دلخوری ها ...

جمع شده دیگه. ازش زدع شدم. چکار کنم.

جمع شده دیگه. ازش زدع شدم. چکار کنم.

جلوی ضرر رو بگیر

وگرنه دیگه درست شدنی نیست

خودت هم باید مدیریت کنی

شبا زود بچه رو بخوابون قبل خوابیدن شوهرت چای و میوه و ...ببر بگو مثل دوران قبل بیا صحبت کنیم یا فیلم ببینیم و ...

بهش فرصت بده

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
جلوی ضرر رو بگیر وگرنه دیگه درست شدنی نیست خودت هم باید مدیریت کنی شبا زود بچه رو بخوابون قبل خوا ...

باشه. ممنون. دیدم بهش عوض شده. اونم باید تلاش کنه. ک نمیکنه. بچه هم انقد اذیت میکنه همش کمبود خاب دارم.