2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز صبحم رفتیم خونه مادرشوهرم بهش گفتیم اونم خوشحال شد و بوسم کرد و اینا ولی بعدش گفت من خیلی دعا ...

عزیزم مبارکت باشه اماهمه میگفتن لابدچون خواهرنداشتی دوست داشتی دخترمیشده براهمون همه بخاطرخودت دوس داشتن دخترباشه منم داداش نداشتم همه وقتی فهمیدن بچه ام پسره برام خوشحال شدن همه هم میگفتن لابدخیلی خوشحال شدی جون داداش نداشتی

کارشناس مالی وسرمایه گذاری بیمه پاسارگاد رضایی مقدم 09156922343 
منم😍

وایییی هرچی فضول تر بهتر.عاشق ای پسر تخسام که اشک مامانشون در میارن از اذیت😂😂😂😂😁😂😂 

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
دوستم ک پسر دار شد مادرشوهرش از ذوق غش کرده بود  فرداشم یه پلاک طلا براش کادو برده بود

دختر و پسر فرقی نداره عزیزم

مهم اینه درست بتونی تربیتش کنی.

انشاءالله انسان خوبی بشه🌼🌼

خودت رو دوست داشته باش❤
امروز صبحم رفتیم خونه مادرشوهرم بهش گفتیم اونم خوشحال شد و بوسم کرد و اینا ولی بعدش گفت من خیلی دعا ...

میگفتی ایشالله بعدی رو خدا دختر بده

هنوز وقت زیاد دارم،پسر هم پشت مادره

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊

بچه ها من کلا ادم پر توقعی نیستم اصلا از هیشکی انتظار نداشتم برام کاری بکنه یا ذوق مرگ بشن 

من دوستامو میشناسم ک چقد احساساتین وقتی بهشون گفتم باردارم اینقد جیغ جیغ کردن و داد کشدن و خوشحالی کردن بالاخره ادم میفهمه دیگه...

بیشتر از همه از  مامانم دلخور شدم حتی اگ براشون مهم نیس جنسیت بچه م چیه نباید بگن دختر بود بهتر بود ک !اینجوری فکرمیکنم دوسش ندارن دیگه 

البته ممکنه تاثیر هورمونای بارداری هم باشه ک اینقد لوس و ننر شدم ولی به هر حال...