2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 112 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز صبحم رفتیم خونه مادرشوهرم بهش گفتیم اونم خوشحال شد و بوسم کرد و اینا ولی بعدش گفت من خیلی دعا میکردم بچه ت دختر بشه...خودت ک خواهر نداشتی لااقل دخترت همراهت باشه تنها نباشی...دیگه خیلی ناراحت شدم واقعا 

هیشکی بچه مو دوس نداره   

ینی انتظار داری همه واست ذوق کنن؟خب ب بقیه چ ربطی داره بچه تو چیه ک بخوان ذوق کنن؟

دوستم ک پسر دار شد مادرشوهرش از ذوق غش کرده بود 

فرداشم یه پلاک طلا براش کادو برده بود

دیگه دوستات که نباید اندازه خودت ذوق کنن همین که خوشحال شدن کافیه

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
با دوستام رفته بودم سونو اونا هم خوشحالی کردن ولی خیلی برام ذوق نکردن راستش خیلی معمولی خوشحالی کردی ...

چه توقعاتی از دوستاتون دارید ... آدم می ترسه 😂😂😂 چطوری خوشحالی کردن که میگی معمولی بود و خیلی ذوق نکردن.... عزیزم میفهمم خوشحالی مبارک هم باشه بچه‌هر چی که هست سالم باشه ولی دیگه ماها رو نترسون فردا نگران باشیم دوستامون ناراحت شدن معمولی خوشحالی کردیم 😂😂😂

امروز صبحم رفتیم خونه مادرشوهرم بهش گفتیم اونم خوشحال شد و بوسم کرد و اینا ولی بعدش گفت من خیلی دعا ...

وا این چ حرفیه برا بقیه چ فرقی داره بچه تو چیه

الهی ...همه تووووووو