2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 112 پست
بچه ها من کلا ادم پر توقعی نیستم اصلا از هیشکی انتظار نداشتم برام کاری بکنه یا ذوق مرگ بشن  من ...

نگران نباش به دنیا ک بیاد همه عاشقش میشن

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر رژیمی جیزی داشتی واس پسردارشدن

نه ولی همون موقع ک برا اقدام رفتم دکتر گفت چون توی بدنت کلسیم کمه احتمال پسر دار شدنت زیاده   

شما اگ میخوای رژیم بگیری باید رژیمای بدون کلسیم و پر از سدیم و پتاسیم بگیری و خودتو با جوش شیرین بشوری

ناراحت نباش منم وقتی مامانم فهمید نی نی پسره گفت کاش دختر بود😐

تازه الان که بدنیا اومده مادر شوهرم هی میگه ایشاالله بعدی دختره . ایشاالله خدا بهت دختر هم بده 😐

خیلی ناراحت میشم وقتی اینجوری میگن

خون می چکد از دیده درین کنج صبوری                                               این صبر که من می کنم افشردن جان است

بعضی زنارو دیدم تا پسر میارن عوض میشن افاده ای و از همه چی ایراد میگیرن و دیگه اطرافیان و بیچاره میکنن ازون زنا نباشی اسییی

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

واقعا من سردر نمیارم پسر چی داره ک همه انقدر آرزو دارن کاش یروز بفهمم من دختر دارم همه برام تاسف میخورن و یجوری نگام میکنن انگار جذام دارم

الهی ...همه تووووووو
ناراحت نباش منم وقتی مامانم فهمید نی نی پسره گفت کاش دختر بود😐 تازه الان که بدنیا اومده مادر شوهرم ...

عزیزم این کجاش بده همچین میگه که جنست جور شه هردو داشته باشی ب چ حرفایی ناراحت میشین طفلی اطرافیان

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بعضی زنارو دیدم تا پسر میارن عوض میشن افاده ای و از همه چی ایراد میگیرن و دیگه اطرافیان و بیچاره میک ...

من ؟  

اونا لابد دور و بریاشون خیلی پسر دوس دارن فکر میکنن با پسر دار شدن موفقیت ختاصی کسب کردن برا همین خودشونو میگیرن 

در کل هم اصلا افاده ای نیستم ولی اره دیدم این اطوارا رو حالا بعدا یه قضیه ای تعریف میکنم   

واقعا من سردر نمیارم پسر چی داره ک همه انقدر آرزو دارن کاش یروز بفهمم من دختر دارم همه برام تاسف میخ ...

البته خدار وشکر ک بچه م سالمه من دیروز ک انگشتای دست و پاشو دیدم ضعف کردم براش ولی خداییش بنظرم ذوق دختر دار شدن خیلی بیشتره 

من دیروز توی مطب ک فکر میکردم ممکنه دکتر بگه بچه ت دختره بغض میکردم از خوشحالی