2777
2789
عنوان

الان با شوهرم دعوا کردم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونواده شوهرم هیچ احترامی به من نمیزارن

من هرسال عیدی و مناسباتا کادو میدم بهشون اونا اصلا هیچچچچ. مادرشوهرم عیدی بهم نداده هنوز. زایمان کردم نیودم عبادتم بیمارستان . خیلی بد ذاته. 

👑
اشتباه کردی کل درامدت و دادی حالا خونه بنامت زده یا نه،،،؟ همیشه یه حدی از خود گذشتگی خوبه بیشتر از ...

هنوز تکمیل نشده قرار بود ۲ طبقه بسازه هر دو مسکونی یکیم به نام من باشه ولی بنا به دلایلی طبقه پایین تجاری شد. بچه ها میشه طبقه پایین که تجاریه و مغازه است بکنه اسمم یا نمیشع؟

👑
اشتباه کردی کل درامدت و دادی حالا خونه بنامت زده یا نه،،،؟ همیشه یه حدی از خود گذشتگی خوبه بیشتر از ...

ماه بود ۱۰ میلیون درامد داشتم همه رو دو دستی میزدم کارتش خاک تو سرمممم😭😭😭😭

👑
هنوز تکمیل نشده قرار بود ۲ طبقه بسازه هر دو مسکونی یکیم به نام من باشه ولی بنا به دلایلی طبقه پایین ...

چرا نمیشه اگه سند داشته باشن بزنه بنامت زرنگ باش بزنه بنامت پشتوانت بشه. وآسه اینده

چرا نمیشه اگه سند داشته باشن بزنه بنامت زرنگ باش بزنه بنامت پشتوانت بشه. وآسه اینده

ممنونم . خدا کنه بشه. همه خواهر شوهرام خونه و ماشین اسمشونه. ولی اگه شوهرم بخواد چیزی به اسمم کنه کلی بد و بیراه و زن ذلیلی بهش میگن

👑
کفری بودم ازش . ۳ ساله کار میکنم درامدم عالیه به قران هزار تومن واسه خودم نمیبرم همشو میریزم کارت شو ...

عزیزم شاید چون ما کامل در جریان نیستیم چیزی بگیم قضاوت یه طرفه بشه,ولی یه سوال دارم,شما ۳ ساله دارید خونه میسازید,بعدشم چرا دعوا میکنی, دیگه یه هزاری به شوهرت نده ,بذار تو سختی باشه تا خودش راه حل مشکلشو پیدا کنه,ما هم ۶ ماهه داریم خونه میسازیم, منن دارم قناعت میکنم از خیلی چیزا میزنم تا به هدف بزرگترم بزنم,درسته سخته,ولی میگذره

عزیزم شاید چون ما کامل در جریان نیستیم چیزی بگیم قضاوت یه طرفه بشه,ولی یه سوال دارم,شما ۳ ساله دارید ...

نه ۳ ساله سر کارم تمام پولمو دادم شوهرم . که خونه بسازه تازه ۲ ماهه خونه رو داره میسازه الانم همه مولامو خرج کرد . طلا هامو فروخت بازم کم اورد گفت از مادرم بگیرم که نداد بهمون

👑
من بابام شمال ویلا داره یه بار اونجا دعوامون شد کلیدو ازش گرفتم بیرونش کردم😂😂بچمونم ورداشتم خودم ر ...

خوب جذبه داریاااااا

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
باور کن همه شون تا پنج شنبه آشتی میکنن

مجبوریم.... میفهمی مجبور😂👍👍

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
چرا مگه,اونورا مهم نیست

منظورش پری بود 

خونواده شوهرم هیچ احترامی به من نمیزارن  من هرسال عیدی و مناسباتا کادو میدم بهشون اونا اصلا هی ...

توقع ازشون نداشته باش چون دوست ندارن...تو هم دیگه کادو بهشون نده...مث خودشون باش