2777
2789
عنوان

چقد طول میکشه بخیه های زایمان طبیعی خوب بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 44 پست

تا ۱۰ روز اول اذیتی بعد کم کم بهتر میشه و از ۱۵ روز دیگه سوزش و درد نداری .

من زایمان اولم تا ۲۰ روز .

زایمان دوم و سومم تا ۲۰ روز اذیت بودم ،ولی سختیش تا ۱۰ روزه اوله .

ولی خب کامل خوب شدن و خون قطع شدن ۴۰ روزگی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
بمنم گفت یا صابون گلنار یا شامپو بچه

به منم گفتن شامپو بچه  ،و بعدش با سشوار بشورم ، برا خشک شدن بخیه ها هم دوتا سرم شستشو داد خودم بشورم روزی دو بار

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حساسیت به نخ بخیه داشتم کل بخیه هام باز شد تا جوش بخوره بهم ۳ ماه طول کشید ..عذاب کشیدماااا 

سشوار خیلی خوبه  

پماده هم فکر کنم اسمش پماد فنی تویین بود 

قرص آناهیل هم برای ترمیم زخم میدن دکترا

مممنونم عزیزمشما که تجربه داری،راجب بچه داری و کلا راجب مراقبت از خودم بعد زایمان،کلا چیا رو رعایت ک ...

من تازه یک ماهه از تولد فرزندمون گذشته. 😁

برا خودمم همینا سواله. 😂✌

ولی حتما کاچی و روغن حیوانی بخور. روغن حیوانی رو غذات بریز و بخور. 

عصاره گوشت بخور.(گوشت و پیاز تو شیشه بریز،  اصلا تو شیشه اب نریز.  شیشه رو بذار تو قابلمه ای که اب داره، 7ساعت اینامهلت بده.  در شیشه عرق میکنه و میریزه تو گوشت. بااون اب پخته میشه. معرکه ست. بعد از پختن خالی بخور.  یا بریز رو برنج بخور.  یا حالت تیلیت شده بخور.) 

شیرافزاها رو بخور. چهارتا عرق با بارهنگ باید قاطی کنی بجوشونی. فردا بهت میگم 

یه فرنی هم هست اونم شیررو زیاد میکنهـ

حتما هرروز شیربادوم بخور. 

خرما حتما بخور. 

فعلا بچه مون کلا شیرخشک میخوره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ممنون عزیزم سلامت باشیامروز فردا شناسنامه شو میگیریم احتمالا ماهلینممنون عزیزم ان شاالله شماهم زود خ ...

ای جانم چه اسم زیبا و شکیلی 

نامدار باشه زیر سایه ی پدرو  مادر 

ببین خیلی تجربه عجیبی بودبرای من یکم زودتر از موعد اتفاق افتاد و اونقدر خودمو آماده نکرده بودم براشف ...

مبارکت باشه،پس حس شیرین زایمان طبیعی رو درک کردی

خیلی حس خاصیه منم طبیعی زایمان کردم بعد زایمان با وجودی که قبلش از درد صدام به عرش میرفت اینقد سبک وپرانرژی بودم حس سرخوشی داشتم 

بعد به دنیا اومدن بچه دیگه دردی نییت حی بخیه زدن هم سخت نیست،سعی کن رو بخیه هات نشینی به پهلو باشی یا رو متکا نرم بشینی

واقعا تا ده روز؟من شنیده بودم چهل روز زمان میبره

ببین تا ده روز یواش یواش بخیه ها میفتن نکه کلا خوب بشه 

حاقل دو تا سه ماه زمان میخواد تا خوب جوش بخوره

ولی سر دوهفته دیگه تو نشستن و بلند شدن بخی هات اذیت نمیکنن نگرانی نداری بازبشن یا خشک دردناک بشن ولی تا دوماه زخم جوش نخوردهبعد اونم باز رعایت کن زایمان سخته به خورد وخوراکت برس،هروقت نی نی خوابید بخواب استراحت کن تا بدنت کم نیاره،نوزاد تا دو سه ماه شبا بیقراری وگریه داره بازم بستگیداره بچه کولیکی باشه یا اروم،من بچه هام سردوماه اذیتاشون کمتر میشد 

یکسر به کانال ستادنظری زاده بزن 👇👇

توی ایتا خیلی خیلی خیلی عالی درباره همه بیماری ها درمانش نوع خوراک از نوزاد گرفته تا بزرگسال

توضیح میده

ایتا👇

tadris14@

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

نمیدونمگفت با صابون گلنار یا شامپو بچهلابد یه شوینده ملایم کلا مد نظرشون بوده دیگه

باهیچی نشور فقط ویتامین اد پومادی روبگیر زیاد بزن ،زیاد راه برو دور خونه اروم اروم هر بار 10قدم  اناناس زرد بخور  قلب گوسفند کباب کن بخور دوروزه خوب میشب

سلام به من ی محلول ضد عفونی فقط دادن ولی با صابون و سشوار که خشک میشه چون این نوع بخیه جذبی هست بستگی به بدن شخص بین پونزده تا بیست روز زمان می‌بره ولی هم طولانی نشین هم میتونی از زرد چوبه یا عسل که خواستی ترمیم دارن استفاده کنی یا با مشورت پزشک کرمی چیزی استفاده کنی

عه واقعا؟پس همون شامپو بچه بزنم

اگ شیرت کم بود  بگو تا بهت بگم  چجور شیر بشدت زیاد داشت باشی ، من فقط با اب دوش میگرفتم وتمام بخیه هامم خودم کشیدم تو بیمارستان بودم نوزادم بستری بود از همون اول چون  انجا راه میرفتم و کارام با خودم بود و غذام فقط اب ماهیچه بود و اناناس طبیعی  خودش سریع خوب شد و جوش خورد 

اگ شیرت کم بود بگو تا بهت بگم چجور شیر بشدت زیاد داشت باشی ، من فقط با اب دوش میگرفتم وتمام بخیه ه ...

مممنونم عزیزدلم

شیرم خوبه انگار،ولی بچم زردی داره و تا شیر خودمو میدم ،انگار هرچی ک گذاشتمش تو دستگاه بی اثر بوده،دوباره زرد میشه

شیرخشک میدم دستشویی میکنه و بهتر میشه

نمیدونم چیکارکنم

مممنونم عزیزدلمشیرم خوبه انگار،ولی بچم زردی داره و تا شیر خودمو میدم ،انگار هرچی ک گذاشتمش تو دستگاه ...

مترس مقداری ترنجبین  از عطاری بگیر  اندازه عدس دوتا دونه داخل یک قاشق اب جوشیده سرد شده حل کن وفقط اب زلالش رو بده نوزاد بخوره   چند ساعته  خوب میشه  ما برا زردی همیشه همین کارو میکنیم  یکبار صبح یکبار شب بهش بدی حله