2777
2789
عنوان

الان با شوهرم دعوا کردم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 80 پست

پول لازم داشتیم. شوهرم به مادرش گفت بهمون قرض بده ۲ ماه پست میدم. مادزشم ثروتمتده نداد. مام واقعا گرفتاریم. منم اعصابم داغون باهاش دعوا کردم گفتم پس تو هم دیگه کمک مادرت نکن 

👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم  دهن بینه فقط حرف دخترای افریطه اشو قبول داره . دختراش گفتن نمیخواد به پسرت پول بدی بزار بانک سود ببر. در صورتی که مام سود پول رو میدادیم بهش

👑
اون نداده شوهرت که گناهی نداره .صددرصد شوهرت خودش از دست مادرش ناراحته دیگه نیاز به دعوا نیست.حتما ج ...

اخه هر ماه ۳۰۰ تومن کم میشه از حقوقش واسه بیمه که آراد گرفته. گفتم شوهرم حداقل بیمه رو قط کنه که ما در مضیغه نباشیم دعوامون شد . اه

👑
همیشه میداده ایندفعه نداده؟

هیچ وقت پول نداده بهمون هیچ کمکی حتی عروسی و وسایل خونه هم خود شوهرم گرفت . ما رسم داریم چند تیکه رو هم داماد میخره. حتی گوسفند قربونی عروسیم طفلی شوهرم خرید طلا و کلا همه جی... ولی برا بقیه بچه هاش مثل ریگ خرج میکنه

👑
حرفت خیلی سنگین بوده,موقع دعوا چیزای دیگه بگو که غرور مرد نشانه نره 

کفری بودم ازش . ۳ ساله کار میکنم درامدم عالیه به قران هزار تومن واسه خودم نمیبرم همشو میریزم کارت شوهرم چون خونه میسازیم اینم جوابش بود 

👑