2777
2789
عنوان

الان با شوهرم دعوا کردم😱

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 80 پست
اخه همیشه دعوامون میشد من آشتی میکردم خیلی مغروره اصلا زنگ نمیزنه تو قهر باشیم .. دلمم تنگ شده واسش

یه جور عادی رفتار کن که انگاری دعوا نکردید,خودتم دیگه تو دعوا آخر سیکل یا هر موقع با شوهرت مهربون باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میاد؟ دوچرخه و چمدون لباسشم برد

ایشالله میاد, تو هر چیزی تعادل رو رعایت کن اونقد بد رفتار نکن, که همیشه تو آشتی کنی,خودت رو هم حای شوهرت بذار الان جلوی داداش و مامان تو یه جورایی کوچیک شده آبروش رفته خودت خیلی عالی قصیه رو جنعش کن

اووووف😂😂😂زینب کماندو😂😂😂😂

😂😂😂😂

ولی جدای از شوخی خوش بحالت

خدای من                                                                اندوه میباره ولی خوبم...                                            چون ناامیدی از تو تسکین نیست....                           وقتی تو رو دارم تو هر لحظه....                                   قلبم از این همه اندوه، غمگین نیست.... 
ایشالله میاد, تو هر چیزی تعادل رو رعایت کن اونقد بد رفتار نکن, که همیشه تو آشتی کنی,خودت رو هم حای ش ...

بهش زنگ زدم . آقا سریع با دوستاش رفته رودخونه ماهیگیری   بهش گفتم شب بیا گفت باشه  

👑