2777
2789

بچه ها سلام دختر من پیش دبستانیه و من یک هفته تو مهر بخاطر سرماخوردگیش نبردمش مدرسه

و یک هفته هم همین هفته ای ک گذشت چون خانوادم یه شهر دیگه ان من اومدم اونجا مجبور شدم چندروز بمونم مربیشون رو گفتم دو روزه میام چون واقعا قصد نداشتم یک هفته طول بکشه ولی بنا به دلایلی بیشتر طول کشید و یک هفته شد مربیش پرسید منم چون ترسیدم ودیگه مطمئن بودم که شنبه میره کلاس دخترم بهش گفتم ببخشید اگه طول کشید ما برگشتیم شنبه دخترم میاد

ولی خانما ما امروز قراره برگردیم شهرمون شوهرم اینجا ما رو علاف خودش کرد من چیکار کنم دیگه روم نمیشه به مربیشون چی بگم الان ..مربیشونم خیلییی پیگیره 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نمیخواد که اعدام کنه راستشو بگو 

بگو حقیقت یه مشکلی پیش اومد انشالا فردا حتما میاد 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اینکه خودخوری نداره. 

بااعتماد بنفس بگو کاری پیش اومده و فردا میارمش به امید خدا. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

عجباحالا ی هفته پیش خانوادت بودیامروز رو یهو شدی علاف شوهرت؟😂😕

آخه اون یه هفته هم اون یه کاری کرد بمونیم الان چیکار کنم من دیگه مربیش میدونه من دروغ میگم

آخه اون یه هفته هم اون یه کاری کرد بمونیم الان چیکار کنم من دیگه مربیش میدونه من دروغ میگم

بخدا ک برا معلم اصن مهم نیست

مدرسه ک نیست ک 

پیش دبستانه 

اونم صرفا مسئولیت داره ک پیگیری کمه

حالا نرفت ک نرفت

فردا میره

فقط ی پیام بده بگو برنامه ریزی های ما بهم ریخت، و انشالله از فردا میاد

دارت ک نمیزنه

مقصر خودتی وقتی بچه پیش یا کلاس اولیه بشینید خونتون چکاریه همش خونه مامانتی شما الان مسئول دخترتی

عزیزم من پیش خانوادم بیام باز تا دو سه ماه دیگه نمیتونم بیام پیششون

بخدا ک برا معلم اصن مهم نیستمدرسه ک نیست ک پیش دبستانه اونم صرفا مسئولیت داره ک پیگیری کمهحالا نرفت ...

آخه یه خانم دیگه اون بالا یه جور دیگه گفت میگم ساید من بی مسئولیتم😢

آخه یه خانم دیگه اون بالا یه جور دیگه گفت میگم ساید من بی مسئولیتم😢

صرفا چون پیش دبستانه اوکیه

ولی تو مدرسه اگ این اتفاق میفتاد خب بخاطر عدم مسئولیت پذیری شما بود

ولی الان رها کن بابا