minabanoo6796 مدیر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4192 عنوان بچه هارو بخوابوني بري تو اشپزخونه | مشاهده متن کامل بحث + 6263 بازدید | 282 پست استرس واكسن كوچيكه هم تموم شده باشهيه چاي خوشرنگ دم كني خونه تميز باشه شوهره هم نباشه راحت سوتينه رو در بياري لباس گشاد تنت كني برس كيك مورد علاقتو بپزي منتظر بشي حاضر بشه بشيني با چايي بخوري و تو نيني سايت بچرخي و بازي كني با گوشيتاين حال الان منه اخ كه با دنيا عوضش نميكنم 🤣🤣🤣🤣 خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست 1398/04/17 | 01:03 48 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minabanoo6796 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4192 لابد مرد خوبیه...من ارزوی مرگشو دارم چرا انقد دلت پره ازش؟؟؟ خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
سروین4 عضویت: 1395/10/28 تعداد پست: 78920 عزیزم پسرشما چن وقتش بود از شیر گرفتیش بخدا انقد گریه کردم چشمام باد کرده دخترم خیلی وابسته انقد ا ... پسرم 21ماهش بود ازون به بعد شروع کرد انگشات شستش رو خوردنتاحالا 2بار عفونت کرده دکتر پماد دادهناخنش افتادهباز دزاومدهولی ول کن نیس کلا ناخنش از ریخت افتادکلا مغروره چون به روی خودش نیاورد دستش اینجوری شد😞😞😞 خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19530 من زدم.اصلا درد و تب نداره همین که فراخوان دادن همهی متولدین ۹۵ به اینطرف بزنن؟اخه شنیدم از هند وارد میکنن امتحانیه اگر جواب داد بعد جهانی بشه خیلی میترسم صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 نه منم یهو ظهر 2ساعت بهش دادم شب اومد گفت می می گفتم ببین دوستات هیچ کدوم نمیخورن اگه ببینن تو میخ ... دخترم خیلی گریه میکنه تو روز بهتره اخه میبرمش جاهای شلوغ اما چون عادت داره با سینه بخوابه خوابیدنش مکافاته بعدم ک بابدختی می خوابونمش تا صبح هی پامیشه گریه میکنه آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
minabanoo6796 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4192 هیج حسی شیرین تر از این نیست که بچه ها بخوابن😅😅😅😅😅 من وقتی خوابن میرم کلی پفک و تخمه و لواشک م ... عين منپف فيل تركوندم الان خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39893 هیج حسی شیرین تر از این نیست که بچه ها بخوابن😅😅😅😅😅 من وقتی خوابن میرم کلی پفک و تخمه و لواشک م ... منم کلی شکلات و کافی میکس😂😂 هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
minabanoo6796 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4192 دخترم خیلی گریه میکنه تو روز بهتره اخه میبرمش جاهای شلوغ اما چون عادت داره با سینه بخوابه خوا ... چقدر شير مادر سخته!!!! خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
atrebahar عضویت: 1397/06/12 تعداد پست: 8582 چرا انقد دلت پره ازش؟؟؟ چون محبتی نداره.همه دغدغه ش خانواده شن.مث دسمن با من رفتار میکنه.جدا میخوابه.اخموئه.اخلاق نداره
دونگ_یی عضویت: 1398/01/11 تعداد پست: 5931 میشه شما هم جواب سوالمو بدی؟ چی بود سوالت هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
minabanoo6796 مدیر استارتر عضویت: 1397/11/01 تعداد پست: 4192 چون محبتی نداره.همه دغدغه ش خانواده شن.مث دسمن با من رفتار میکنه.جدا میخوابه.اخموئه.اخلاق نداره خوب جدا شو ازش مجبوري مگه تحمل كني خدايا ممنون كه هميشه حواست بهم هست
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39893 همین که فراخوان دادن همهی متولدین ۹۵ به اینطرف بزنن؟ اخه شنیدم از هند وارد میکنن امتحانیه ... من زدم هفته پیش واسه دخترم...اصلا مشکلی نداشت شکر خدا هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19530 چی بود سوالت واکسن فلج اطفالی که فراخوان دادن همه بزنن من میترسم پسرمو ببرممیگن از هند اومده بعد ازمایشیه دارن تست میکنن اگر جواب داد جهانیش کنن صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))